Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Door Julia, 7 oktober 2020

Voordelige Vegan artikelen!

Voordelige Vegan artikelen!

Sinds de jaren 60 is het begrip vegetariër aardig populair geworden. Als je in Amsterdam loopt zie je in elke straat wel een vegan eetcafé en in de supermarkten word het ook steeds meer aangeboden. Het is niet alleen voedsel dat niet meer word geconsumeerd, maar ook shampoos, zepen, wasverzachters etc. Voordeeldrogisterij.nl denkt natuurlijk aan alle vegetarische klanten! Met voordeligste prijzen en hoge kortingen. Natuurlijk bij Voordeeldrogisterij.nl

Lucovitaal Ontspanning Balans - 30 capsules

In drukke tijden kan het moeilijk zijn om te ontspannen. Misschien een lastige tijd op het werk of loopt de relatie niet goed. Lucovitaal introduceert een voedingssupplement waarin al deze kruiden zijn samengevoegd in een one a day, vegetarische capsule: Lucovitaal Ontspanning Balans. Met Zink en Magnesium. Bevat de vetplant Rhodiola rosea.

Schwarzkopf Shampoo Fresh 'n Light - 400 ml

De vegan-formule van Schwarzkopf Fresh ‘n Light Shampoo is vrij van siliconen, en zorgt voor frisheid en verzorging. De formule met passievrucht-extract zorgt voor frisse haarwortels tot wel 48 uur en is ideaal voor vet haar en droge punten. is verrijkt met passiefruit-extract. Geschikt voor vet haar en droge punten. Voorkomt dat het haar weer snel vettig wordt, tot wel 48 uur. Vegan en vrij van siliconen en mineralen oliën. Bevat toegevoegd Micro-Nutriënt-Complex die het haar krachtiger maken.

Schwarzkopf Shampoo 7 Kruiden - 250 ml

De shampoo van Schwarzkopf 7 kruiden zorgt voor een stuk meer volume en stevigheid en geeft uw haar een fris gevoel. De shampoo heeft een verzorgende vegan-formule zonder siliconen, en is verrijkt met micronutriënten dat zorgt voor sterk en gezond haar. Gebruik de shampoo regelmatig om een geweldig resultaat te krijgen.

Schwarzkopf Shampoo For Men - 400 ml

Deze For Men Shampoo van Schwarzkopf is geschikt voor dagelijks gebruik, voor sterker en volumineuzer haar. Het is verrijkt met hop-extracten en bevat een vegan formule zonder siliconen. Met de voordelige prijs bij Voordeeldrogisterij.nl.

Ecover Roos & Bergamot Wasverzachter - 25 Wasbeurten

Deze roos en bergamot wasverzachter zorgt ervoor dat je kleding heerlijk zacht aanvoelt en lekker ruikt. De wasverzachter heeft een formule gebaseerd op soja en is vegan. De wasverzachter is gemaakt met koolzaadolie van Europese boerderijen en bevat dus geen palmolie. Deze verpakking bevat genoeg wasverzachter voor ongeveer 25 wasbeurten. Niet geschikt voor zijde.

Glamza Tanden Whitening Houtskool - 50 gram

Onze houtskool zal meteen je glimlach opvrolijken na slechts één toepassing. Het is een natuurlijke, veilige en kosteneffectieve methode om uw tanden witter te maken. Het tandenbleekpoeder gebruikt GEEN chemicaliën, 100% veganistisch en 100% natuurlijk. Geactiveerde houtskool is door de eeuwen heen gebruikt om mensen te behandelen die per ongeluk gif hebben ingenomen - met zijn poreuze oppervlak hecht het aan gifstoffen en onzuiverheden in het lichaam om ze eruit te halen. Het werkt op precies dezelfde manier op tandplak, tannine en vlekken op tanden, om deze veilig en efficiënt op te tillen. Helpt je tanden te verwijderen van alle vlekken en fleurt je glimlach op!

Groomarang Regenerate Shower Gel 100ml

De Groomarang Regenerate Shower Gel ruikt naar een combinatie van rode grapefruit met cranberry en verse Italiaanse citroen. De shower gel heeft een sterke en mannelijke geur. De shower gel is 100% natuurlijk, biologisch en vegan. Voor een long-lasting geur voor de hele dag, laat de shower gel dan eerst schuimen voordat je het afspoelt. Nu 3 voor €17,-

Zie alle vegetarische artikelen op Voordeeldrogisterij.nl voor nog veel meer!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking