Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Kyra, 21 november 2020

Goedkope sinterklaas surprise cadeaus

Goedkope sinterklaas surprise cadeaus

Het is weer zover, 5 december is inzicht en de lootjes worden weer getrokken en jij mag je creatieve gedachtes weer de vrije loop geven. Wat wordt er dit jaar geknutseld of wordt er een mooi gedicht geschreven? Bij een surprise of een gedicht horen leuke cadeautjes maar vaak is het bedrag dat je uit mag geven aan cadeaus niet heel hoog en moet je je best doen om iets leuks te vinden. Bij de voordeeldrogisterij hebben we veel goedkope cadeaus zodat jij binnen het budget een mooi cadeau kan scoren. Alle aanbevolen surprise cadeaus zijn onder de €10.

Voordelige parfums

Een cadeau waar iedereen iets aan heeft en wat ook nog eens leuk is om te krijgen is een parfum. Bij de voordeeldrogisterij verkopen wij heerlijke en voordelige parfums die binnen het surprise budget vallen. Geniet van de heerlijke mannelijke geuren van Brut. Kies bijvoorbeeld voor de Brut Eau de Toilette men – 100ml en geniet van de heerlijke geur die bestaat uit citrus, houtachtige noten, snuif, musk, barnsteen en specerijen. Naast deze verbazingwekkende geur kun je uit meerdere voordelige Brut parfums kiezen.

Ook voor kinderen hebben wij de leukste parfums, kies bijvoorbeeld voor de geuren van de smurfen. Zo hebben we de geuren van de dappere smurf, slimme smurf en ijdele smurf. Kies welke smurf het leukst is voor jouw getrokken lootje en laat ze genieten van een parfum samengesteld door hun favoriete smurf. Kies je voor ijdel smurf dan geniet je van een frisse geur met noten van mandarijn, citroen bloemen, aquatische akkoorden, freesia, blond hout en muskus.

Zelfs voor dames hebben we genoeg keuze uit lekkere en voordelige parfums. Kis bijvoorbeeld voor de NG Gold Edition Femme Eau de Parfum deze parfum ziet er al superluxe uit. De parfum heeft een glamoureuze geur door haar bloemig aroma en verleidelijke elementen. Gold edition omhult de drager in een gevoel van luxe.

Voordelige kinderspelletjes voor jongens en meiden

Magic Flow 3D Ring is een speciaal 3D- interactief en educatief spel. Breng je armen naar de metalen ringen en laat ze omrollen. De game werkt volgens een wetenschappelijk principe en biedt een hypnotiserende look. Zowel bij kinderen als volwassenen is het leuk om te gebruiken en helpt het tegen stress. Met Flow Ring kun je zowel in je eentje ook met meer mensen spelen en over de ringen van de ene arm naar de andere rollen.

De KidsFun Magic Color Rope is de hit van 2018. Speel alleen of samen met al je vrienden en vriendinnen. De verknooptouwtjes garanderen eindeloos speel plezier! Dit unieke touwtje is leuk gekleurd en je kunt er onwijs veel figuren mee maken.

Het leuke Toi-toy actiespel paard met kar is een heel leuk en spannend spel om samen met vrienden te spelen! Leg een voor een vaten en stro op de kar maar PAS OP! Zorg ervoor dat Bronco het paard niet boos wordt dan gooit hij alles van de kar en heb je het spel verloten.

Voordelige geschenksets

Het krijgen van een mooi geschenkset is ook altijd leuk! Wij hebben geschenksets voor jong en oud! Kies voor een echt meidencadeau met het W7 Best Friends Forever geschenkset dit bevat een aantal miniproducten van W7 zoals lipstick, foundation en nagellak. Met de in totaal 6 make-up mini’s maak jij elk meisje blij.

Het Geschenkset Dove Women Beauty toilettasje – met mini’s is super leuk om te geven en te krijgen! Het geschenkset bevat een prachtig toilettasje en heerlijke shampoo, douchegel en conditioner. Met dit mooie setje maak je elke vrouw blij!

De Gillette Mach3 giftset Justice League is het perfecte cadeau voor de echte superhelden fans. In het geschenkset zit een Gillette Mach3 scheerapparaat, 3 scheermesjes en een virtual reality headset. Het ultieme comfort, Gillette Mach3 Turbo met scherpe Turbo-scheermesjes die haren eenvoudig scheren voor ongelooflijk comfort waarbij minder aan de haartjes wordt getrokken. De langdurende Comfort Gel Bar helpt de mesjes over je huid glijden. Dit scheermesje heeft twee keer meer Skin Guard-ribbels voor een optimale zachte scheerbeurt. De scheermeshouders houden de mesjes dicht op de huid en het draaiende scheerhoofd past zich aan de druk en je gezichtsvormen aan voor een comfortabelere scheerbeurt.

Met welk voordelig cadeau maak jij jouw getrokken lootje dit jaar blij? Bestel je goedkope surprise cadeaus hier!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking