Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Floor, 2 juni 2023

Ontharen? Alles wat u er over wil weten

Haren op het lichaam heeft iedereen, maar niet iedereen wil zijn/haar haar laten staan. Maar hoe haal je dat haar nou het beste weg? Ik vertel u er alles over in deze blog.

 

Het ontharen van uw benen en oksels

Het ontharen van uw benen en oksels kunt u op verschillende manieren doen. Een van deze manieren is het waxen van uw benen en oksels. Dit kan ook met een ontharingscrème, smeer deze crème op uw lichaam en laat hem even intrekken. Na enkele minuten kunt u deze crème weer van uw lichaam spoelen. Dit kunt u doen met de voordelige producten van Veet. Met deze waxstrips kunt u uw haar met wortel en al verwijderen. Hierdoor kunnen de haren ongeveer 4 weken wegblijven. Zorg altijd dat u met de haren mee waxt.

Een scheermesje is ook een goede optie om uw haren te verwijderen. De Wilkinson Scheermesjes Intuition Ultra Moisture Shea Butter is een goed scheermesje waarbij u geen zeep hoeft te gebruiken, er is alleen wat water bij nodig. Alles om uw benen en oksels te ontharen is nu voordelig te bestellen bij de Voordeeldrogisterij. 

 

Scheren van de intieme delen

Het scheren van uw intieme delen zorgt voor een goede verzorging. Belangrijk is dat u altijd met de haren mee scheert. Doet u dit niet, dan kunt u veel irritaties krijgen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Welk scheermesje kunt u dan het best halen? Het beste scheermesje om te halen is een scheermesje met veel mesjes, dit haalt de haartjes goed weg. Gillette Venus Platinum Extra Smooth is een erg goed scheermesje met veel mesjes, hiermee kunt u goed al uw haren weghalen. Het is handig om er scheerschuim bij te halen. Zo kunt u uw huid soepel maken om gemakkelijk de haren weg te kunnen halen. Zorg er wel voor dat u een scheerschuim kiest zonder parfum, hierdoor kunt u infecties oplopen. 

 

Tips voor het scheren:

  1. Scheer nooit op een droge huid! Hierdoor ontstaat er irritatie op uw huid.
  2. Scheer altijd met uw haargroei mee.
  3. Als vrouw kunt u het best uw vulva wat strak trekken zodat u beter de haren kan verwijderen en minder snel irritaties krijgt.
  4. Smeer geen zeep bij uw intieme delen, dit kan uw PH-waarde veranderen waardoor u infecties kan krijgen. Let hier dus goed op bij het scheren. 
  5. Spoel met koud water uw geschoren deel af, zo kunt u irritaties voorkomen. 
  6. Gebruik een goed scheermesje. Voordelig te bestellen bij de Voordeeldrogisterij. 
  7. Gebruik nooit botte scheermesjes!
  8. Smeer na uw scheerbeurt uw lichaamsdeel in met een lotion of olie.

Het trimmen van uw baard

Een verzorgde baard is iets wat erg belangrijk is. Het trimmen van uw baard moet daarom ook goed gedaan worden. De Voordeeldrogisterij heeft alles voor het scheren van uw baard voor een voordelige prijs.

De Camry Vacuüm Baardtrimmer is een goede baardtrimmer voor een voordelige prijs. Hiermee kunt u uw baard op de perfecte lengte trimmen met behulp van de twee extra opzetstukken. Om uw baard goed verzorgd te houden kunt u een kam gebruiken. 

Groomarang Premium Baardkam Collectie is een borstel in een hoekvorm met daaraan 3 verschillende kammen om uw baard zo mooi mogelijk te maken. Naast de kam hoort bij deze set ook nog een olie, shave cream, balm, wax en beard wash. Met al deze producten kunt u uw baard super goed en voordelig verzorgen. Alles om uw baard zo goed mogelijk te verzorgen kunt u voordelig bestellen bij de Voordeeldrogisterij.

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking