Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Door Kyra, 11 december 2020

Voordelig een perfect kerstdiner

Voordelig een perfect kerstdiner

Bij kerst hoort natuurlijk een lekker uitgebreid kerstdiner. Het is leuk om zelf in de keuken te staan en je familie de lekkerste gerechten voor te schotelen. Bij het maken van een heerlijk kerst diner en het serveren van het diner hoort natuurlijk mooi keukengerei en sierlijke tafel decoratie.

Een gezellig kerstdiner begint bij een lekker drankje. Ga jij voor een lekker wijntje of een mooie cocktail. Met het Luxe wijnopener set maak jij in style een lekkere fles wijn open. Het luxe wijnopener set bestaat uit een mooi houtendoosje met veel verschillende accessoires. Waar onder een wijnthermometer, schenkhulp en mooie wijn openers. Ben jij niet zo’n wijndrinker dan kun je ook voor een lekkere cocktail gaan. Met de InnovaGoods Maxer Cocktail Shaker Met Recepten kun jij de beste cocktails maken en meteen shaken. De cocktail shaker heeft verschillende cocktail recepten gegraveerd staan in de beker. Op deze manier kun je gemakkelijk je cocktail maken en weet je precies hoe je de perfecte cocktail maakt voor iedereen aan tafel.

Tijdens het maken van het kerstdiner wil je natuurlijk op een makkelijke manier je eten zo lekker mogelijk bereiden. Bij een goed kerst diner hoort een lekker stukje vlees of vis. Om je stukje vlees of vis perfect te bereiden kun je een keuken thermometer gebruiken. Met de Alpina keuken thermometer kun je precies zien hoe warm je stukje vlees of vis van binnen is zodat je precies weet wanneer jouw vis of vlees perfect is. Om het in de keuken gemakkelijker te maken kun je met de InnovaGoods Keukenrasp 6-in-1 Opvouwbare Mandoline gemakkelijk en snel je groente snijden. Met de verschillende snij plaatjes kun je gemakkelijk je groente of bijvoorbeeld kaas met verschillende patronen snijden. Naast de handige mandoline is het ook altijd handig om goeie messen in huis te hebben waarmee je elk stukje vlees of groente gemakkelijk kan snijden. Het InnovaGoods Messenset is de absolute must have in je keuken. Het messen set bevat alle messen die je in de keuken nodig hebt. Het messen set word geleverd in een mooie houten houder die mooi in je keuken zal staan.

Bereid jij je kerst diner thuis voor, maar eet je ergens anders? Dan kun je het gemakkelijk meenemen in de koeltas zodat het eten ook onderweg goed blijft.

Een feestje op tafel!

Het is met kerst natuurlijk de bedoeling dat de tafel mooi gedekt is en het eten waarvoor je uren in de keuken hebt gestaan mooi gepresenteerd word op tafel. Om de tafel mooi te decoreren zijn kaarsjes altijd erg leuk. Kaarsen op tafel geven een gezellige sfeer de premium kandelaar voor 7 kaarsen zal erg mooi staan op tafel tijdens het kerst diner. Heb je liever geen echte kaarsen op tafel kies dan voor de premium theelichtjes op batterij deze kunnen ook in de kandelaar. Of kies voor de prachtige premium led kaarsen kleur dit zijn mooie kaarsen zonder brandgevaar. Bij de kaarsen zit een afstandsbediening waarmee je de kleur van de kaarsen gemakkelijk kan veranderen. Tijdens het diner is het handig als je een mooie karaf water op tafel hebt staan zodat je gemakkelijk een glaasje water bij het eten kan pakken. De premium waterkaraf RVS filter is een mooie karaf waar 1 liter water in past. Het filter in de karaf zorgt ervoor dat de ijsblokjes, citroen of muntblaadjes in de karaf blijft zitten.

Als je na het kerstdiner nog eten over hebt is het natuurlijk zonde om dit weg te gooien. Voor een voordelige prijs hebben wij genoeg producten om je eten gemakkelijk te bewaren. Kies bijvoorbeeld voor de premium voorraaddoos met deksel – 7delig. De voorraaddozen hebben verschillende voormaten zodat je het eten gemakkelijk op kan bergen. Wil je het overgebleven eten gemakkelijk invriezen dan kun je het best de InnovaGoods Oplaadbaar Vacuümapparaat + 5 Diepvrieszakken - 800 mAh gebruiken. Met de vacuüm machine en de speciale diepvrieszakken kun je gemakkelijk je eten lang bewaren.

Voordelig een perfect kerstdiner? Haal snel alle benodigdheden voor een goedkope prijs in huis want OP=OP.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking