Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Irem, 26 januari 2023

De ultieme make-up gids

Jezelf opmaken, verzorgen en er goed uitzien, wie houdt daar nou niet van? Persoonlijke verzorging is belangrijker dan je denkt, want dit heeft enorme impact op hoe jij je die dag voelt. Dit komt doordat je uiterlijk je humeur bepaalt. Als jij niet lekker in je vel zit, is dat vaak ook te zien aan je uitstraling. Make up kan hier een verandering in brengen, want als jij er goed uitziet, dan voel je je automatisch ook beter. Het dragen van make-up boost je humeur op een goede manier, het maakt je namelijk zelfverzekerder en wie wilt dat nou niet!

Hoe blijft je make-up beter zitten?

Er zijn uiteraard veel verschillende stijlen qua make-up. Het is belangrijk dat je weet wat het best bij jou past. De belangrijkste stap is een goede huidverzorgingsroutine, dit is namelijk de basis waarop je je make-up gaat aanbrengen. Als je gezicht niet goed is gehydrateerd voordat je make-up gaat aanbrengen, dan zal je make-up ook minder mooi en goed blijven zitten. We raden je daarom ook aan om een goede crème zoals de Olay Regenerist Dagcreme te gebruiken. Deze crème is geschikt voor elke huidtype en hydrateert de huid tot wel 24 uur!

Dit is de ideale mascara om jouw wimpers te accentueren 

Als je een beginner bent of liever wat minder make-up draagt maar jezelf toch net iets mooier wilt maken door bijvoorbeeld aandacht te besteden aan je ogen, is het gebruiken van de L’Oreal Paris Mascara - False Lash Telescopic Magnetic Zwart perfect voor jou! Door het gebruiken van deze mascara krijg je het effect van een false lash en vallen je ogen een stuk meer op. Met de dunne wand van de mascara is hij ideaal om jou het volume aan je wimpers te geven die jij wilt!

Zeg vaarwel tegen je donkere ringen

Heb jij last van donkere kringen onder je ogen en weet je niet hoe je ze kan camoufleren? Dan hebben wij de beste optie voor jou, namelijk de Maybelline instant Age Rewind concealer. Met deze concealer zijn jouw donkere kringen en oneffenheden binnen no-time verdwenen. Door de spons die op de concealer zit, is het makkelijk om het product aan te brengen en om de dekking op te bouwen. Het belangrijkste na het gebruiken van concealer is het blenden. Je kan dit met je vingers, een beauty blender of een kwast doen, dit is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Ook is het goed om na het uitblenden van je concealer deze te laten setten met een settingpowder. Dit zorgt ervoor dat jouw concealer de hele dag goed blijft zitten en hij zijn dekking niet verliest. Ook zorgt dit ervoor dat jouw concealer geen lijntjes vormen onder je ogen. 

Laat je huid stralen!

Toch liever een mooie glans op je gezicht? Dan is de FaceFinity highlighter van MaxFactor jouw beste vriend! Met een highlighter kun je jezelf letterlijk en figuurlijk laten stralen. Door highlighter aan je routine toe te voegen, krijgt je gezicht meer vorm en glans. Highlighter kan het beste met de vingers of een kwast worden aangebracht. Het hangt af van het type highlighter (vloeibaar of poeder) en ook van je persoonlijke voorkeur. Highlighter kan op verschillende plaatsen worden aangebracht, meestal wordt de highlighter aangebracht op de delen van het gezicht waar het licht valt. Highlighter onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken, vestigt meer aandacht op de ogen en maakt ze groter. Een kleine highlighter in de cupidoboog (bruine bovenlip) maakt de lippen iets groter en door highlighter aan de jukbeenderen toe te voegen, kun je meer expressie aan de gezichtsuitdrukking toevoegen.  

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking