Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Kyra, 17 maart 2021

Voordelige lenteschoonmaak bij Voordeeldrogisteirj!

Voordelig een grote lenteschoonmaak in huis!

De lente komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor een grote schoonmaak! Zorg dat je huis weer fris en fruitig wordt voordat de lente begint. Met ons ruime assortiment aan schoonmaakproducten ben jij goed voorbereid voor de grote schoonmaak. Ons HG assortiment heeft nu tot wel 30% korting zodat jij voordelig goed schoon kan maken. 

Schone badkamer

Met de grote lente schoonmaak beginnen we in de badkamer. Kalkaanslag komt vaak voor in de badkamer en hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Met de HG Kalkweg Schuimspray verwijder je gemakkelijk alle kalkaanslag in de badkamer. De spray laat na gebruik een stralende glans achter voor niet alleen een schoon maar ook mooi resultaat. verwijder gemakkelijk de kalkaanslag van de aanrechtbladen, wastafels, kranen, douchekoppen, tegels en douchecabines. Met de grote schoonmaak is het belangrijk dat er niks overgeslagen wordt. Ook de voegen van de tegels moeten goed schoongemaakt worden. Met de HG voegenreiniger kun je gemakkelijk de voegen tussen de wand en vloertegels goed schoonmaken. Door de gebufferde eigenschappen van de HG voegenreiniger blijft de werking gedurende de inwerktijd op hetzelfde krachtniveau, dit helpt bij het herstellen van de originele kleur van de voegen. Ook de WC moet grondig schoongemaakt worden met de HG Toilet Renovatie Kit heb je een super handig pakket om je toilet een 2de leven te geven. Deze kit bevat onder andere een extreem sterke toilet renovatie reiniger, een schrobber, een absoluut niet krassende schrobpad en twee handschoenen. Na het gebruikt van deze kit is zelfs de meest zware vervuiling grondig gereinigd en geniet u weer van een schoon en fris toilet.

Reinig je keuken goed!

Na de Badkamer gaan we door de keuken. Het is ook erg belangrijk dat de keuken weer spik en span wordt hiervoor gebruiken wij de HG kookplaat reiniger extra sterk. De kookplaat wordt altijd snel vies maar de kookplaat reiniger werkt tegen hardnekkig vet, vuil, kalk en kook randen op alle type keramische kookplaten en inductie platen. Met een frisse geur en beschermende glans dat achterblijft na gebruik.Naast de kookplaat wordt ook de koelkast altijd snel vies. Het is belangrijk dat de je de koelkast goed schoonhoud zodat je je eten goed kan bewaren. De HG Hygienische Koelkastreiniger is geschikt voor iedere koelkast en maakt snel en hygiënisch schoon. De spray ruikt fris en droogt snel op. Ook het schoonmaken van het koffiezetapparaat is belangrijk. In ons ruime assortiment aan HG producten is er voor elk koffiezetapparaat wel een passend schoonmaakproduct. Zoals de HG reinigingstabletten voor koffiemachines Deze reinigingstabletten zorgen ervoor dat de aanslag van koffie vetten en oliën grondig gereinigd wordt. Verder zorgen ze dankzij het reinigingsproces voor het behoud van een optimale koffiesmaak.

Deze tabletten zijn ook essentieel voor het behoud van een lange levensduur van uw machine en het voorkomen van storingen. Dan is er nog 1 belangrijk onderdeel in de keuken die we even grondig aan moeten pakken namelijk: de oven en grill. Met de HG oven en grill vernieuwingskit is speciaal om de oven, bakplaten, grill, barbecue roosters en planchas er weer als nieuw uit te laten zien. Bij langdurig gebruik van een oven kunnen er al snel ingebrande aanbakresten ontstaan, deze sterke gel formule is ontwikkeld om lang in te kunnen werken zonder in te drogen zodat het uiteindelijk voor een extra schoon resultaat kan zorgen. Zorg dat jouw keuken weer als nieuw wordt met deze producten van HG. 

Een frisse woonkamer

Na de Badkamer en de keuken is ook de woonkamer aan de beurt! De Interieurspray van HG is hiervoor het perfecte middel. Je kunt met deze spray gemakkelijk overal gebruiken om uw interieur snel goed schoon te maken. De spray laat geen strepen achter en is te gebruiken op kunststof, formica, MDF, lakwerk en andere watervaste oppervlakken. Ook is het belangrijk om de vloer goed te reinigen. Elke vloer is anders en daarom hebben wij een ruim aanbod aan producten die je vloer reinigen en verzorgen. Neem een kijkje tussen al onze vloerreinigings producten en kies het product die het best bij jouw vloer past. Wanneer de zon weer schijnt en de lente begint wil je natuurlijk vanuit huis ook naar buiten kunnen kijken. Daarom is het nu hét om je ramen goed schoon te maken zodat de zonnestralen straks mooi naar binnen kunnen schijnen. Met de HG glasreiniger worden je ramen mooi schoon en deze reiniger laat geen strepen achter. De glasreiniger geeft een intensieve en hygiënische reiniging en ontvet de ramen tegelijkertijd. Je woonkamer is in no time weer helemaal schoon en klaar om een mooie lente tegemoet te gaan. 

 

Klik hier en bekijk snel ons uitgebreide assortiment aan HG producten zodat jij goed voorbereid aan de grote lente schoonmaak kan beginnen. moment 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking