Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Aniek, 17 juni 2021

Top 5 belangrijkste Huidverzorging stappen!

Top 5 belangrijkste stappen in je huidverzorgingsroutine!

Ik ga je vertellen welke verzorgingsproducten producten je het beste kunt gebruiken en op welke volgorde je de producten moet gebruiken, zodat jij straks een fantastische routine hebt. 

Reiniger

Voor een zuivere huid is het belangrijk dat je je huid goed reinigt, in de avond wanneer je je make-up eraf haalt (ook als je geen make-up draagt), maar ook in de ochtend. Want 's nachts werkt je huid het snelste en het beste. Alle afvalstoffen worden dan naar de oppervlakte gebracht. Wanneer je 's ochtends je huid niet reinigt duw je die afvalstoffen samen met je crèmes en make-up weer je huid in, wat puistjes en een onverzorgde huid veroorzaakt. Daarnaast transpireer je 's nachts en ook dat moet worden verwijderd.

 

De eerste stap is dus een reiniger. Je hebt verschillende soorten reinigers, een gel, melk, schuim, crème, olie, etc. Welke je het best kunt gebruiken ligt aan je huidtype. Heb je een droge huid? Gebruik dan liever geen schuim, dat kan je huid al snel uitdrogen, kies bijvoorbeeld voor een product met een olie erin. Hier kun je kijken naar de Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater. Dit product heeft reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Heb je een vette huid? Dan kun je goed kijken naar een reinigingscrème, een voorbeeld hiervan is de Olay Reinigingsmelk -Total Effects. Deze reinigingsmelk versterkt je huid ook nog met 7 anti-rimpel ingrediënten.

Toner

Dan komt de toner, hiermee verwijder je de achtergebleven resten make-up en vuil. Een goede toner zorgt ervoor dat je huid er de hele dag jonger, frisser en gladder uitziet. Ongeacht je huidtype. Heb je een normale/ gemengde huid dan is de Nivea Tonic - Normale/gemengde Huid perfect voor jou. De toner heeft een milde samenstelling en bevat vochtregulerende bestanddelen, waardoor de huid weer goed kan ademen en gaaf en gezond aanvoelt. 

Exfoliant/Scrub

Na de toner heb je twee opties, een exfoliant of een scrub. Een exfoliant verwijdert dode huidcellen en gaat puistjes en mee-eters tegen. Een scrub heeft korrels en wanneer je deze met ronddraaiende bewegingen op je huid aanbrengt worden de dode huidcellen verwijderd. Het is belangrijk om een milde scrub te gebruiken voor je gezicht en niet eentje die bedoeld is voor je lichaam, die heeft namelijk veel grovere korrels en je gezichtshuid is dunner dan de rest van je lichaam, je zou je huid daar eerder mee beschadigen dan helpen. Een milde scrub die je goed voor je gezicht zou kunnen gebruiken is de Revuele Gel/Scrub/Masker - No Problem 3 in 1. Dankzij de microdeeltjes die hierin zitten - de meeste effectieve natuurlijke exfoliant, worden grote poriën en mee eters gereduceerd.

Verzorging

Nu komt het erop aan of het dag of nacht is, want aan de hand hiervan gebruik je dag of nachtcrème. Ga het liefst voor een dagcrème met een spf erin, minimaal factor 30 of smeer na je dagcrème een zonnebrand erover. Een heerlijke zachte gezichtscrème is de Garnier Skin Active Dagcrème Hydrateert+Verzacht - Rozenwater 50 ml. Dit is een 24 uurs crème, dit zou je dus ook als nachtcrème kunnen gebruiken. Hij Hydrateert en verzacht je huid. De crème is verrijkt met rozenwater, bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Verrijkt met antioxidanten van natuurlijke oorsprong, zo helpt deze crème de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze botanische crème verzacht een trekkerig gevoel en hydrateert de huid, waardoor deze weer zacht en soepel aanvoelt.

Extra

Dan komen we aan het eind bij de extra verzorging. Heeft je huid wat extra’s nodig? Zoals een oogcrème of een serum, pas dat dan toe. Een oogcrème zorgt ervoor dat de (eventuele) zwelling, blauwe tint en lijntjes rondom de ogen minder worden. Dit doet de Diadermine Oogcrème - Age ExCellium Caviar Complex bijvoorbeeld. Voordeeldrogisterij heeft ook fantastische serums tegen huidveroudering, een hiervan is de Loreal Dermo Revitalift Serum - Hydratatie. Deze serum heeft een een 3-voudige werking: het trekt snel diep in de huid om rimpels te verminderen en de huid te herstellen; het versterkt en stimuleert het steunweefsel van de huid om het gezicht weer strakker te maken en verkleint de poriën voor een zichtbaar geëgaliseerde huid.

Ook is het fijn voor je huid om twee keer per week een masker te dragen, je kunt kiezen uit veel verschillende vormen van maskers, een peel off mask, sheet mask, houtskool masker en nog veel meer. Collageen zorgt voor elasticiteit en versteviging van de huid, dit is dus belangrijk in je gezichtsverzorging. Een fijne sheet mask met collageen is de Gold Bio Collagen - Gezichtsmasker.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking