Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Door Julia, 13 november 2020

Stijlvol en voordelig de feestdagen in

Stijlvol en voordelig de feestdagen in

Bij Voordeeldrogisterij.nl vindt u de meest voordelige A-merken. Ook in het make-up assortiment. Van L’Oréal tot Chanel. Met de feestdagen doen we toch altijd wat meer moeite om er leuk uit te zien. We halen vaak de glitter weer uit de lades en leuke kleurtjes. Bij Voordeeldrogisterij.nl vind u de leukste make-up voor de feestdagen. Bespaar nu door uw aankopen te doen bij Voordeeldrogisterij.nl!

Vaak staan de feestdagen zoals kerst bekend om de glitter make-up en de glitter jurkjes. En wie houd er nou niet van glitter. Een leuke make-up look geeft zoveel meer sfeer aan de leukste tijd van het jaar. Zelfs al ben je niet zo van de make-up, een leuke gouden oogschaduw of een mooie highlighter houdt het lekker natrual en je bent toch in de kerst sfeer. En dat hoeft ook echt niet duur te zijn. Bij Voordeeldrogisterij.nl vinden wij dat u voordelig moet kunnen genieten van de kerstdagen!

W7 10 Out Of 10 - Gekleurd Oogschaduw 10g

Het W7 10 Out Of 10 - Gekleurd Oogschaduw is een prachtig paletje met 10 verschillende kleuren waarmee u heel veel looks kunt maken, van subtiel tot wat zwaarder. De oogschaduws hebben mooie glitters. Met deze prachtige oogschaduw palette heeft een ruime keuze en maakt het uw look helemaal af! Nu super voordelig bij Voordeeldrogisterij.nl

Max Factor Colour Elixir Lipgloss - Polished Fuschia 60

De Max Factor Colour Elixir Lipgloss is een lipgloss die niet plakt, hij heeft een hele glanzende finish. Uw lippen voelen tijdens en na het gebruik heel erg zacht aan. De Polished Fuschia heeft een mooie rode tint met een creamy glanzende finish. Maak uw look af met deze geweldige lipgloss! 

Max Factor Colour Elixir Lipgloss - Captivating Ruby 30

De Max Factor Colour Elixir Lipgloss is een lipgloss die niet plakt, hij heeft een hele glanzende finish. Uw lippen voelen tijdens en na het gebruik heel erg zacht aan. De Captivating Ruby heeft een mooie klassiek rode tint met een creamy glanzende finish.

L’Oréal Paris Highlighting Drops - 01 Warm Gold

De highlighter drops van L’Oréal Paris zorgen ervoor dat je rond de feestdagen voorzien bent van een extra gouden touch. Door het aanbrengen van de drops krijg je een natuurlijke frisse gouden glow op je huid. De vloeibare druppels zijn eenvoudig aan te brengen met je vinger of een kwast en geven je huid een mooie warm gouden glans. Je kunt de drops zowel direct aanbrengen op je gezicht of mengen met foundation of bb cream voor een all over glow! De drops zijn geschikt voor elke huidskleur en zullen je een mooi goudkleurig effect geven.

L'Oréal Paris Mascara - Volume Million Lashes Fatale

L'Oréal Paris Million Lashes Mascara geeft elke wimper extreem veel volume. De grote borstel met veel haartjes zorgt ervoor dat je wimpers perfect gescheiden worden. De zwarte mascara zorgt voor extreem volume, zonder klontjes. 

Zie alle make-up artikelen op Voordeeldrogisiterij.nl voor nog veel meer!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking