Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Shania, 16 juni 2020

Het barbecue seizoen is begonnen!

Het barbecue seizoen is begonnen!

Het blijft ‘s avonds nog lekker warm. Je kunt ‘s avonds nog uren buiten zitten en genieten van het weer. Daarom is het tijd voor een heerlijke barbecue! Ben je opzoek naar een nieuwe barbecue, of nieuwe accessoires voor bij de barbecue? Dan ben je op het goede adres. Bij Voordeeldrogisterij verkopen wij verschillende barbecuen van een goede kwaliteit en een lage prijs en bijpassende accessoires. Een barbecue is ideaal voor avonden met vrienden of familie buitenshuis. Ben jij de grillmaster deze zomer?

Welke barbecue kies jij? Ga je voor een ronde barbecue, een eenvoudige, een grotere grillwagen of een handige draagbare barbecue voor op vakantie? Er is enorm veel keus bij Voordeeldrogisterij.

 

Premium Barbecue Ei Stijl - Mat Zwart 48,3 x 48,3 x 94 cm

Een van de populairste barbecues is misschien wel dit ei. Het is een ronde barbecue met een verchroomd kookrooster, asvanger en verstelbare luchtuitlaten. De barbecue heeft een diameter van 19 cm.


Smoking Bill Grillwagen XL

Ben je opzoek naar een luxe grillwagen van een goede kwaliteit en goede prijs? Dan bent u hier goed! Bij Voordeeldrogisterij verkopen we deze grillwagen voor een spotprijs! Staat deze binnenkort bij u in de tuin? De Kynast - Grillwagen Deluxe is het ideale grillapparaat voor iedereen die van klassiek grillen op hout en/of houtskool houdt. Door de robuuste materialen en mobiliteit is hij geschikt voor zowel privé als professioneel gebruik. Ideaal voor op de camping, picknicks, dagtochten of zelfs in uw achtertuin; deze grillwagen is perfect als bbq! Geniet van de zomeravonden met vrienden en familie. Gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een grote grillrooster die u royale ruimte bieden voor een verscheidenheid van voedsel. Het handvat zorgt tevens voor makkelijke transport.

Premium Draagbare Barbecue 18 cm - RVS

Opzoek naar een praktische draagbare barbecue? Een ideale dubbele tafel-barbecue waarvan beide delen als barbecue gebruikt kunnen worden. Perfect om mee te nemen voor op de camping of tijdens een picknick. De barbecue beschikt over een groot handvat zodat u deze makkelijk kunt verplaatsen.


Ook verkoopt Voordeeldrogisterij veel accessoires voor bij de barbecue. Deze zijn altijd handig om te hebben en maakt het een stuk gemakkelijker! Verschillende grill benodigdheden, schoonmaakborstels of een hoes voor over je barbecue heen. Voordeeldrogisterij heeft het allemaal!

 

BBQ Collection Barbecue Starter - Houtskool Starter - Metaal

Het BBQ seizoen komt er weer aan! Het is dan fijn om een goede barbeque starter te hebben. Dit is een metalen barbecue starter om snel en makkelijk de barbecue mee aan te maken en voor te bereiden. Voorzien van een hitteschild en een stevige handgreep.

BBQ Accessoires - 3 Delig

Barbecue Collection - Grill Borstel BBQPraktische barbecue accessoires bestaande uit een grillvork, een barbecuetang en een grill spade. Dankzij het robuuste roestvrije staal en de stevige houten handgrepen bent u altijd in controle over uw kostbare voedsel.

Barbecue Collection - Grill Borstel BBQ

Deze handige schoonmaak borstel is speciaal ontworpen voor de barbecue. Deze borstel is geschikt om je barbecue makkelijk en snel schoon te maken. Dankzij deze borstel heb je geen gedoe meer met het schoonmaken van de barbecue. De grill borstel wordt per 2 stuks geleverd.

Barbecue Hoes Rond - 45 x 50 cm

Deze weerbestendige bbq hoes biedt maximale bescherming en dat voor zo weinig geld! Hij is geschikt voor gietijzeren egg barbecues en dankzij het koord op maat te sjorren.
Zo komt er geen vuil en vocht bij je barbecue en kun je komend voorjaar zonder voorbereiding direct weer aan het barbecuen gaan!

Neem hier gauw een kijkje voor meer barbecue benodigdheden voor een heerlijke zomer!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking