Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Elements Pro Renew Shampoo - 250ml

22% sale
Wella Wella Elements Pro Renew Shampoo - 250ml
Productomschrijving
Wella Elements Pro Renew Shampoo - 250ml De Wella Elements Pro Renew Shampoo in een handige 250 ml-fles biedt hoogwaardige verzorging voor je haar. Deze shampoo is speciaal ontworpen om het haar te vernieuwen en te revitaliseren.  Kenmerken: Vernieuwende formule: Doordrenkt met verfrissende ingrediënten zoals groene thee-extract en bamboe-extract, reinigt deze shampoo het haar grondig en revitaliseert het, waardoor het er gezond en glanz...

Wella Elements Pro Renew Shampoo - 250ml

De Wella Elements Pro Renew Shampoo in een handige 250 ml-fles biedt hoogwaardige verzorging voor je haar. Deze shampoo is speciaal ontworpen om het haar te vernieuwen en te revitaliseren. 

Kenmerken:

  • Vernieuwende formule: Doordrenkt met verfrissende ingrediënten zoals groene thee-extract en bamboe-extract, reinigt deze shampoo het haar grondig en revitaliseert het, waardoor het er gezond en glanzend uitziet.

  • Diepe reiniging: De formule verwijdert effectief vuil, overtollige olie en productresten, waardoor het haar fris en schoon aanvoelt.

  • Versterkt het haar: Het helpt de natuurlijke veerkracht van het haar te versterken en te verbeteren, waardoor het haar sterker en beter bestand is tegen beschadiging.

  • Milde formule: Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en is geschikt voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar.

  • Handige 250 ml-fles: Perfect formaat voor dagelijks gebruik en om mee te nemen onderweg.

Geef je haar de vernieuwende verzorging die het verdient met de Wella Elements Pro Renew Shampoo - 250 ml. Transformeer je lokken naar fris, gezond haar dat er stralend uitziet en klaar is om de dag te trotseren.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking