Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Color Motion Shampoo - 1000ml

21% sale
Productomschrijving
Wella Color Motion Shampoo - 1000ml De Wella Color Motion Shampoo is een professionele formule die speciaal is ontwikkeld om gekleurd haar te beschermen en de kleur levendig te houden. In een royale fles van 1000 ml biedt deze shampoo langdurige verzorging voor je gekleurde lokken.  Kenmerken: Kleurbehoudende formule: De shampoo is geformuleerd om de kleurlevendigheid van gekleurd haar te behouden en te bescherme...

Wella Color Motion Shampoo - 1000ml

De Wella Color Motion Shampoo is een professionele formule die speciaal is ontwikkeld om gekleurd haar te beschermen en de kleur levendig te houden. In een royale fles van 1000 ml biedt deze shampoo langdurige verzorging voor je gekleurde lokken. 

Kenmerken:

  • Kleurbehoudende formule: De shampoo is geformuleerd om de kleurlevendigheid van gekleurd haar te behouden en te beschermen tegen vervaging, waardoor je kleur langer mooi blijft.

  • Zachte reiniging: Het reinigt het haar mild en verwijdert onzuiverheden zonder de kleur aan te tasten, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

  • Hydraterend: Deze shampoo hydrateert het haar intensief en behoudt de natuurlijke vochtbalans, wat resulteert in glanzend en gezond uitziend haar.

  • Professionele kwaliteit: Ontwikkeld door Wella, een vertrouwd merk in de kappersindustrie, biedt deze shampoo professionele kwaliteit en resultaten.

  • Grote 1000 ml-fles: Perfect voor wie op zoek is naar een langdurige voorraad van deze kleurbeschermende shampoo, ideaal voor gebruik in professionele omgevingen zoals salons.

Met de Wella Color Motion Shampoo - 1000 ml kun je genieten van levendige en stralende kleuren, terwijl je haar optimaal wordt verzorgd en beschermd.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking