Terug

Robijn (32)

Filters

Het motto van Robijn is al jarenlang ‘’wat mooi is moet mooi blijven’’. Van oorsprong is Robijn een Nederlands merk dat in 1970 begon met de introductie van de wasverzachter. In 1977 breide het al snel uit naar fijnwasmiddelen zoals fleur & fijn.

Iedereen wilt zijn of haar kleren zo lang mogelijk mooi houden, daarom kun je op Robijn vertrouwen. Voor alle kleding heeft Robijn de juiste oplossing. Iedereen besteedt veel zorg aan de was en daarom verwacht je dat je wasmiddel hetzelfde doet. Het is dan prettig om te weten dat Robijn helpt om de kleur mooi te houden en je was fris te laten ruiken.

Het assortiment van Robijn reikt verder dan alleen bonte en gekleurde was. Wat donker is moet donker blijven, daarom is er de Robijn Black Velvet. Voor alle witte was is er de Robijn Stralend Wit. Voor de wolwas is er de Robijn wol & fijn.

Naast het uitgebreide assortiment aan wasmiddelen, heeft Robijn ook wasverzachters. De Robijn wasverzachters zorgen ervoor dat kleding lekker zacht blijft en heerlijk ruikt.

Bekijk deze Robijn aanbiedingen makkelijk en snel door uw haartype te selecteren tijdens het winkelen of lees hieronder meer  over Robijn.

Robijn producten

Robijn heeft altijd de beste zorg voor ieder kleding soort. De producten die Robijn heeft zijn:

-          Robijn wasmiddel; vloeibaar, waspoeder en capsules

-          Robijn wasverzachter; geconcentreerd en ultra-geconcentreerd

-          Robijn specials

Robijn wasmiddel

Vloeibaar:

Robijn heeft voor iedere was de perfecte Robijn wasmiddel. Voor de donkere was heeft Robijn de Robijn Black Velvet wasmiddel. Voor de witte was is er de Robijn Stralend Wit wasmiddel. Ook voor de wolwas heeft Robijn een goed Robijn wasmiddel; Robijn wasmiddel Wol & Fijn. Als je fijne gekleurde was hebt is er de Robijn Wasmiddel Fleur & Fijn.

Waspoeder:

Robijn heeft 2 soorten waspoeders; Robijn Waspoeder Color & Robijn waspoeder Fleur & Fijn. De Robijn Waspoeder Color beschermt de vezels en de kleuren, waardoor je was dezelfde kleur behoudt. Ook na veelvuldig wassen. De Robijn waspoeder Fleur & Fijn is ontwikkeld voor de fijne, gekleurde was. De waspoeder beschermt de kleuren en stoffen. De formule helpt pillen en pluizen te voorkomen.

Capsules:

Robijn heeft voor iedere was niet alleen een vloeibaar wasmiddel en een waspoeder maar ook capsules. Robijn capsules bieden het beste van Robijn. Elke capsule bevat een geavanceerde waskracht maar ook een heerlijke parfum en de kleurbescherming die je gewend bent van Robijn.

Robijn Wasverzachter

Robijn wasverzachter heeft 2 verschillende lijnen: geconcentreerd en ultra-geconcentreerd. Alle wasverzachters zorgen ervoor dat je was heerlijk zacht aan blijft voelen, ook wanneer je de kleren al vaak gewassen hebt. Bij iedere Robijn wasverzachter is er een Robijn wasmiddel. Zo heb je altijd de beste combinatie om je kleren de verzorging te geven die het nodig heeft.

Robijn specials

Naast dat Robijn verschillende soorten wasmiddelen en wasverzachters heeft hebben ze ook meerdere dingen in hun assortiment:

-          Robijn Home Geurstokjes

-          Robijn Strijkwater

-          Robijn Parfum Booster

-          Robijn Droogtrommeldoekjes

-          Robijn Geurbuiltjes

Robijn aanbieding

Robijn is een goed merk en dat is soms terug te zien in de prijs, natuurlijk ga je dan op zoek naar een Robijn aanbieding. De beste Robijn aanbieding is altijd te vinden bij Voordeeldrogisterij.nl, wij verkopen Robijn voor een super voordelige prijs. Dankzij de Robijn aanbieding bij Voordeeldrogisterij vindt je altijd de goedkoopste producten van Robijn. Bekijk daarom snel alle Robijn aanbiedingen bij Voordeeldrogisterij.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh