Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0

LET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsenLET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsen

0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

LET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsenLET OP !! Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om een order te plaatsen

  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Bellson Duorib Anti Slip Deurmat Bruin - 40 x 60 cm

24% sale
Huismerk Bellson Duorib Anti Slip Deurmat Bruin - 40 x 60 cm
Productomschrijving
Bellson Duorib Anti Slip Deurmat Bruin - 40 x 60 cm Deze duorib deurmat met een bruine kleur heeft een schrapende werking. Laat vuil en vocht achter op de mat en houdt uw vloeren schoon. Het materiaal in combinatie met het duorib patroon zorgen voor een antislip functie, zodat u gerust met natte schoenen op deze deurmat kunt staan. Een schone en veilige thuisomgeving begint bij de entree. Met de Bellson Duorib Anti Slip Deurmat in bruin haal je...

Bellson Duorib Anti Slip Deurmat Bruin - 40 x 60 cm

Deze duorib deurmat met een bruine kleur heeft een schrapende werking. Laat vuil en vocht achter op de mat en houdt uw vloeren schoon. Het materiaal in combinatie met het duorib patroon zorgen voor een antislip functie, zodat u gerust met natte schoenen op deze deurmat kunt staan.

Een schone en veilige thuisomgeving begint bij de entree. Met de Bellson Duorib Anti Slip Deurmat in bruin haal je een veelzijdige en functionele deurmat in huis die niet alleen vuil en vocht buiten houdt, maar ook zorgt voor een antislip oppervlak, zelfs als je schoenen nat zijn. In dit artikel nemen we een diepgaande blik op deze deurmat en waarom het een waardevolle toevoeging is aan je huis.

Anti Slip Bescherming

Een van de opvallende kenmerken van de Bellson Duorib deurmat is de anti-slip functionaliteit. Het duorib patroon in combinatie met het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de mat stevig op zijn plaats blijft, zelfs als deze nat is. Dit minimaliseert het risico op uitglijden, wat vooral handig is tijdens regenachtige of winterse dagen.

Effectieve Vuil- en Vochtafweer

Deze deurmat heeft een schrapende werking die helpt om vuil en vocht van je schoenen te verwijderen voordat je je huis binnengaat. Het duorib patroon is ontworpen om deze deeltjes vast te houden en voorkomt dat ze zich verder in je huis verspreiden. Dit betekent schonere vloeren en minder schoonmaakwerk voor jou.

Handige Afmetingen

Met afmetingen van 40 x 60 cm is deze deurmat ideaal voor de meeste standaard deuropeningen. Het compacte formaat maakt het ook geschikt voor kleinere entrees of voor gebruik in gangen, keukens en andere ruimtes waar je extra bescherming tegen vuil en vocht nodig hebt.

Stijlvol en Functioneel:

Naast zijn praktische voordelen is de Bellson Duorib deurmat ook stijlvol. De bruine kleur past goed bij verschillende interieurstijlen en geeft je entree een warme uitstraling. Deze deurmat is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van je huis.

De Bellson Duorib Anti Slip Deurmat in bruin - 40 x 60 cm is een essentieel accessoire voor elk huis. Het biedt bescherming tegen uitglijden, houdt vuil en vocht buiten de deur, en voegt een vleugje stijl toe aan je entree. Met deze deurmat blijven je vloeren schoon en veilig, en dat is van onschatbare waarde voor jou en je gezin. Kies voor functionaliteit en stijl met deze Bellson Duorib deurmat.

Kenmerken:

  • Anti Slip: Het duorib patroon en het duurzame materiaal zorgen voor een antislip functie, wat uitglijden voorkomt, zelfs met natte schoenen.
  • Schrapende Werking: De duorib deurmat heeft een schrapende werking die vuil en vocht van schoenen verwijdert, waardoor je vloeren schoon blijven.
  • Afmetingen: De mat heeft handige afmetingen van 40 x 60 cm, wat geschikt is voor de meeste deuropeningen.
  • Stijlvol Design: De bruine kleur past goed bij verschillende interieurstijlen en geeft je entree een warme uitstraling.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze deurmat kan in verschillende ruimtes worden gebruikt, inclusief entrees, gangen en keukens.
  • Bescherming: Het voorkomt dat vuil en vocht zich verder in je huis verspreiden, wat bijdraagt aan een schonere en veiligere leefomgeving.

Inhoud: Bellson Duorib Anti Slip Deurmat Bruin - 40 x 60 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking