Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Vapona Anti-Mierenpoeder - 150 gr

34% sale
Vapona Vapona Anti-Mierenpoeder - 150 gr
Productomschrijving
Vapona Anti-Mierenpoeder - 150 gr Gebruik bicoiden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Vapona Anti-Mierenpoeder is een effectieve oplossing om mieren in en rondom je huis te bestrijden. Dit poeder is speciaal ontwikkeld om mieren te lokken en te doden. Het bevat een krachtige formule die snel werkt en langdurige bescherming biedt. Het anti-mierenpoeder kan worden gebruikt op plekken waar mieren zich vaak bevin...

Vapona Anti-Mierenpoeder - 150 gr

Gebruik bicoiden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Vapona Anti-Mierenpoeder is een effectieve oplossing om mieren in en rondom je huis te bestrijden. Dit poeder is speciaal ontwikkeld om mieren te lokken en te doden. Het bevat een krachtige formule die snel werkt en langdurige bescherming biedt.

Het anti-mierenpoeder kan worden gebruikt op plekken waar mieren zich vaak bevinden, zoals bij de ingangen van je huis, langs de plinten of bij mierenpaden. Het poeder lokt de mieren aan, waarna ze het meenemen naar hun nest. Hierdoor worden niet alleen de zichtbare mieren bestreden, maar ook de hele kolonie.

Kenmerken

  • Effectieve mierenbestrijding: Vapona Anti-Mierenpoeder is speciaal ontwikkeld om mieren effectief te bestrijden en te doden.

  • Snelle werking: Het poeder werkt snel om mieren aan te trekken en te doden.

  • Langdurige bescherming: Het anti-mierenpoeder biedt langdurige bescherming tegen mieren, zodat je langere tijd vrij blijft van deze insecten.

  • Lokt en doodt de hele kolonie: Het poeder wordt door mieren meegenomen naar het nest, waardoor niet alleen de zichtbare mieren worden bestreden, maar ook de hele kolonie.

  • Gemakkelijk te gebruiken: Strooi het poeder op de plekken waar mieren actief zijn, zoals bij de ingangen van je huis, langs de plinten of bij mierenpaden.

  • Inhoud van 150 gram: Deze verpakking bevat 150 gram anti-mierenpoeder, waarmee je voldoende hebt voor de bestrijding van mieren in en rondom je huis.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de instructies op de verpakking nauwkeurig te volgen voor veilig en effectief gebruik van het Vapona Anti-Mierenpoeder.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking