Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Adler Trimmer Professioneel USB – Zilver

5% sale
Adler Adler Trimmer Professioneel USB – Zilver
Productomschrijving
Adler Trimmer Professioneel USB – Zilver De Adler Trimmer Professioneel USB in zilver is een hoogwaardige trimmer die perfect is voor het trimmen en verzorgen van gezichtshaar. Met een strak zilverkleurig ontwerp en geavanceerde functies biedt deze trimmer een professionele trimervaring. De trimmer is een essentieel apparaat voor het verzorgen en trimmen van gezichtshaar op een pijnloze en snelle manier. Het apparaat onderscheidt zich niet al...

Adler Trimmer Professioneel USB – Zilver

De Adler Trimmer Professioneel USB in zilver is een hoogwaardige trimmer die perfect is voor het trimmen en verzorgen van gezichtshaar. Met een strak zilverkleurig ontwerp en geavanceerde functies biedt deze trimmer een professionele trimervaring.

De trimmer is een essentieel apparaat voor het verzorgen en trimmen van gezichtshaar op een pijnloze en snelle manier. Het apparaat onderscheidt zich niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn originele ontwerp.

De trimmer biedt een combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak, waardoor je je gezichtshaar moeiteloos kunt verzorgen en trimmen. Met zijn duurzame materialen en handige functies is de trimmer een betrouwbare metgezel voor je dagelijkse verzorgingsroutine.

Kenmerken

  • Lithiumbatterij (1400 mAh): De trimmer is uitgerust met een krachtige lithiumbatterij die binnen slechts 2 uur volledig opgeladen kan worden. Met een volledige lading biedt de trimmer een ononderbroken werktijd van maximaal 120 minuten. Dit betekent dat je de trimmer niet vaak hoeft op te laden en dat hij altijd klaar is voor gebruik. Het opladen gebeurt via een USB-C-kabel, die in de set wordt meegeleverd. Deze kabel heeft een lengte van 2 meter, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt tijdens het opladen.

  • Grijs keramisch mes met titaniumcoating: De trimmer is voorzien van een hoogwaardig grijs keramisch mes met een titaniumcoating. Dit mes is duurzaam en biedt nauwkeurige snijprestaties. Het stelt je in staat om je haar, baard en snor precies en gelijkmatig te trimmen.

  • Vier afneembare trimmerkammen: De set wordt geleverd met vier afneembare trimmerkammen, met snijlengtes van 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm en 6 mm. Met deze kammen kun je de gewenste lengte van je haar, baard en snor gemakkelijk regelen en aanpassen.

  • Snijlengte zonder kam: De trimmer biedt ook de mogelijkheid om zonder kam te trimmen, waarbij de snijlengte 0,9 mm bedraagt. Dit is handig voor het creëren van fijne details en het bereiken van een nauwkeurige afwerking.

  • Inbegrepen accessoires: De set bevat een 2 meter lange USB type-C kabel voor het opladen, een reinigingsborstel en een olieflesje. De reinigingsborstel helpt bij het verwijderen van haar en vuil uit de trimmer, terwijl het olieflesje wordt gebruikt om het mes regelmatig te smeren en te onderhouden voor optimale prestaties.

  • Vermogen en afmetingen: De trimmer heeft een maximaal vermogen van 100W en een nominaal vermogen van 5W. De afmetingen van de trimmer zijn ongeveer 44 x 40 x 160 mm en het gewicht is ongeveer 250 gram.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking