Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Syoss Pantone 9-67 Coral Gold Permanente Haarverf - Voordeelverpakking - 3 stuks

10% sale
Syoss Syoss Pantone 9-67 Coral Gold Permanente Haarverf - Voordeelverpakking - 3 stuks
Productomschrijving
SYOSS Colors Pantone Haarverf 9-67 Coral Gold - Voordeelverpakking 3 stuks Levendige Kleurpracht: Ontdek de stralende wereld van SYOSS Colors Pantone Haarverf 9-67 Coral Gold. Deze voordeelverpakking van 3 stuks biedt een rijke mix van warme gouden en koraalkleurige tinten, waardoor je haar een levendige en opvallende kleurpracht krijgt. Herhaaldelijk Vernieuwen: Met de voordeelverpakking van 3 stuks heb je voldoende haarverf om regelmatig je...

SYOSS Colors Pantone Haarverf 9-67 Coral Gold - Voordeelverpakking 3 stuks

Levendige Kleurpracht:

Ontdek de stralende wereld van SYOSS Colors Pantone Haarverf 9-67 Coral Gold. Deze voordeelverpakking van 3 stuks biedt een rijke mix van warme gouden en koraalkleurige tinten, waardoor je haar een levendige en opvallende kleurpracht krijgt.

Herhaaldelijk Vernieuwen:

Met de voordeelverpakking van 3 stuks heb je voldoende haarverf om regelmatig je haarkleur te vernieuwen. Blijf experimenteren met je look en behoud de frisse Coral Gold tinten.

Eenvoudige Toepassing:

Ontworpen voor gebruiksgemak thuis. Volg de duidelijke instructies op de verpakking voor een moeiteloze en nauwkeurige toepassing. Draag de meegeleverde handschoenen voor een professioneel resultaat.

Aanbevolen Gebruik:

Volg de instructies nauwkeurig voor het beste resultaat. Bescherm je handen met de handschoenen en houd rekening met de aanbevolen inwerktijd voor een schitterende kleurontwikkeling.

Conclusie:

Geniet van een levendige haarkleur met SYOSS Colors Pantone Haarverf 9-67 Coral Gold. Met deze voordeelverpakking haal je de laatste trends in haarkleur naar huis, en ben je klaar om te stralen met de prachtige Coral Gold tinten. Transformeer je look en omarm de levendigheid van deze trendy haarkleur.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking