Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Syoss Oleo Intense 9-10 Bright Blonde Permanente Haarverf - Voordeelverpakking - 3 stuks

10% sale
Productomschrijving
Syoss Oleo Intense 9-10 Bright Blonde Permanente Haarverf - Voordeelverpakking - 3 stuks Laat je haar stralen met de heldere schoonheid van Syoss Oleo Intense 9-10 Bright Blonde. Deze voordeelverpakking biedt niet alleen een levendige haarkleur, maar bevat ook 3 stuks voor langdurig plezier en frequent gebruik. Kenmerken: Bright Blonde Pracht: Omarm een opvallende heldere blonde tint met de kleur 9-10. Syoss Oleo Intense zorgt voor een str...

Syoss Oleo Intense 9-10 Bright Blonde Permanente Haarverf - Voordeelverpakking - 3 stuks

Laat je haar stralen met de heldere schoonheid van Syoss Oleo Intense 9-10 Bright Blonde. Deze voordeelverpakking biedt niet alleen een levendige haarkleur, maar bevat ook 3 stuks voor langdurig plezier en frequent gebruik.

Kenmerken:

  • Bright Blonde Pracht: Omarm een opvallende heldere blonde tint met de kleur 9-10. Syoss Oleo Intense zorgt voor een stralende en eigentijdse uitstraling die perfect is voor diegenen die durven op te vallen.

  • Permanente Kleurintensiteit: Syoss staat bekend om zijn geavanceerde formules, en de Oleo Intense technologie zorgt voor permanente kleurintensiteit. Geniet langdurig van een levendige haarkleur die er fris en stralend uitziet.

  • Oleo-Verrijking: Naast kleurintensiteit profiteert je haar van de voedende voordelen van de Oleo-technologie. Oliën dringen diep door in het haar, waardoor het gevoed en glanzend blijft, zelfs na het verven.

  • Eenvoudige Toepassing: De haarverf is ontworpen voor moeiteloze toepassing thuis. Volg de duidelijke instructies voor een gemakkelijke en nauwkeurige kleurapplicatie zonder gedoe.

  • Voordeelverpakking - 3 Stuks: Deze voordeelverpakking bevat 3 stuks haarverf, waardoor je kunt genieten van herhaalde kleurupdates of samen met vriendinnen een verfrissende nieuwe look kunt creëren.

Laat je haar stralen als nooit tevoren met Syoss Oleo Intense 9-10 Bright Blonde. Bestel vandaag nog deze handige voordeelverpakking voor een levendige en langdurige haarkleurervaring.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking