Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel 750 ml

16% sale
At Home At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel 750 ml
Productomschrijving
At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel 750 ml At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel 750 ml biedt een krachtige en effectieve oplossing voor het reinigen van uw toilet. De extra dikke formulering van deze toiletreiniger zorgt ervoor dat het product beter hecht, waardoor het kalk verwijdert en uw toilet grondig en hygiënisch schoonmaakt. Met de verfrissende geur van citroen garandeert At Home Clean Active Gel Toilet...

At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel 750 ml

At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel 750 ml biedt een krachtige en effectieve oplossing voor het reinigen van uw toilet. De extra dikke formulering van deze toiletreiniger zorgt ervoor dat het product beter hecht, waardoor het kalk verwijdert en uw toilet grondig en hygiënisch schoonmaakt. Met de verfrissende geur van citroen garandeert At Home Clean Active Gel Toilet Reiniger bovendien een langdurige frisheid in uw toilet.

kenmerken

Krachtige Reiniging met Extra Dikke Formulering: Het onderscheidende kenmerk van At Home Clean Active Gel Toilet Reiniger is de extra dikke formulering. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de toiletreiniger beter hecht aan de oppervlakken in het toilet, waardoor het kalk effectief verwijdert en grondig reinigt. De krachtige formule maakt het een uitstekende keuze voor het verwijderen van hardnekkig vuil en het handhaven van een hygiënische omgeving in uw toiletruimte.

Effectieve Kalkverwijdering: Kalkaanslag in het toilet kan een bron van zorgen zijn, maar At Home Clean Active Gel Toilet Reiniger is ontworpen om dit probleem effectief aan te pakken. De speciale formulering is in staat om kalkafzetting te verwijderen, waardoor uw toilet er niet alleen schoon uitziet, maar ook vrij is van ongewenste aanslag.

Langdurige Frisheid met Citroengeur: De geur van de At Home Clean Active Gel Toilet Reiniger is verfrissend en doordrenkt met de levendige geur van citroen. Naast het reinigen van het toilet, zorgt deze geur voor een langdurige frisheid in uw toiletruimte. De aangename geur draagt bij aan een schone en gastvrije omgeving.

Handige Verpakking van 750 ml: De At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel wordt geleverd in een handige fles van 750 ml. Dit royale formaat maakt het gemakkelijk om het product te doseren en biedt voldoende inhoud voor herhaald gebruik. De praktische verpakking maakt het ook eenvoudig om de toiletreiniger op te bergen in uw schoonmaakkast.

Veelzijdig en Hygiënisch: Deze toiletreiniger is veelzijdig in gebruik en biedt een hygiënische oplossing voor het schoonmaken van het toilet. Of het nu gaat om dagelijkse reiniging of periodieke dieptereiniging, de At Home Clean Active Gel Toilet Reiniger is geschikt voor verschillende schoonmaakbehoeften en draagt bij aan een gezonde en schone toiletruimte.

In conclusie biedt de At Home Clean Toiletreiniger - Active Gel 750 ml een krachtige formule met extra dikke consistentie voor effectieve kalkverwijdering en hygiënische reiniging van uw toilet. De verfrissende citroengeur zorgt voor langdurige frisheid, terwijl de handige verpakking van 750 ml het product gemakkelijk in gebruik maakt. Kies voor deze toiletreiniger om uw toilet schoon, fris en hygiënisch te houden.

 
 
 

Reviews

4.7 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Mariaploeger op 19 April 2022
  Heel goed ik, zegt het tegen iedereen groet maria
 • 5 / 5
  Gepost door: Desiree op 13 November 2017
  WC-gelreiniger. Super goed schoon te maken met de kromme hals. Ruikt lekker en werkt heel goed
 • 4 / 5
  Gepost door: Simone op 12 April 2016
  Erg fijn product. Voor heen had ik wel eens dat als ik zelf toiletreiniger gebruikte dat de vlekken dan nog steeds niet weg waren, maar nu met deze reiniger wordt het sneller schoon. Net wat bijtender dan andere merken.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking