Terug

Sun (15)

Filters

Sun is opgericht in 1966, sinds die tijd hebben ze zich voortdurend gewijd aan innovatie door vaatwasmiddelen te ontwikkelen zodat je zonder tijdverlies voor je vaat en vaatwasser kunt zorgen.

Het begon allemaal met het ‘Sun klassiek systeem’ dat bestond uit Sun poeder, Sun zout en Sun spoelglans. Sun vaatwasmiddel werd gelanceerd in de vorm van vaatwastabletten, één tablet staat voor één vaat. In 2005 zijn de Sun vaatwastabletten verpakt in een 100% wateroplosbare en biologisch afbreekbare folie. Sinds 2006 ligt de Sun Extra power in de winkel, deze Sun vaatwastabletten verwijderen de meest hardnekkige vlekken en zijn dus ideaal voor een vieze vaat. In 2007 lag er voor het eerst Sun Magic in de supermarkt. Die vaatwastabletten zorgen ervoor dat je vaat glanst als nooit tevoren.

Een paar jaar later werd de clean boost formule gelanceerd, alle Sun vaatwastabletten zijn nog krachtiger dan eerst en zorgen ervoor dat de meest hardnekkige vlekken verdwijnen. Daarnaast hebben ze nog vaatwastabletten geïntroduceerd die ervoor zorgen dat je vaatwasmachine langer mee gaat.

Bekijk alle Sun aanbiedingen op deze pagina of lees hier meer over de verschillende Sun producten.  

Sun producten

Sun heeft veel producten voor de vaatwasser, de productlijnen die Sun heeft zijn:

-          Sun classic

-          Sun all in one

-          Sun all in one premium

-          Sun all in one gel

-          Voor de vaatwasser

Sun classic

Sun classic is een lijn met een vaatwasmiddel, spoelglans en vaatwaszout. Deze lijn zorgt voor een smetteloze vaat en een perfect resultaat, zelfs zonder voorspoelen!

Classic vaatwasmiddel: De formule kan zelfs zonder voorspoelen het hardnekkigste vuil aan. Voeg voor een smetteloos schone vaat Sun Spoelglans en Sun Vaatwaszout toe.

Spoelglansmiddel: Door Sun Spoelglans wordt je vaat niet alleen goed afgespoeld, maar de vaat droogt ook sneller! Je krijgt geen strepen en vlekken maar alleen een perfecte vaat.

Vaatwaszout: Sun Vaatwaszout verbetert de prestaties van je vaatwasser en versterkt de waskracht. Het vaatwaszout gaat kalkaanslag tegen en vermindert bij hard water witte strepen op je vaat.

Sun all in one

Sun all in one lijn bestaat uit één productsoort. Slechts één tablet voor een stralende vaat. Bij de Sun all in one zijn de vaatwasmiddel, spoelglans en vaatwaszout gecombineerd in één tablet. Bij de all in one formule wordt het water verzacht en het tablet spoelt de vaat, hierdoor wordt het hardnekkigste vuil verwijderd zonder voorspoelen.

Sun all in one premium

Deze Sun lijn bestaat uit 3 productsoorten. Je hebt alle voordelen van de Sun all in one, plus extra reiniging of extra glans.

Sun all in one extra power: een van de beste tabletten van Sun. Vergeleken met andere merken is dit de beste reiniging. Het is de meest krachtige formule in de markt om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen. Voorspoelen is niet nodig, je vaat wordt mooi schoon en glanzend en ziet er weer uit als nieuw.

Sun all in one Extra Shine: Dankzij de formule van ultieme glans voorkomt dit tablet kalkaanslag en zorgt voor een streeploos resultaat. Dit product geeft de mooiste glans van Sun.

Sun all in one Extra Fresh & Clean: dit product garandeert een schone vaat en frisse machine. Vuil, vet en kalkaanslag wordt verwijderd op de meest moeilijk bereikbare plekken.

Sun All in one gel

Een vloeibaar vaatwasmiddel, dit product heeft het gemak van een gel en de kwaliteit van een tablet. Deze gel zorgt voor een stralende vaat zonder restanten.

Voor de vaatwasser

Sun heeft ook producten om je vaatwasser te beschermen en nare luchtjes te voorkomen. De Sun machinereiniger reinigt je vaatwasmachine grondig en de Sun machineverfrisser Citroen helpt om nare luchtjes in de vaatwasser tegen te gaan.

Waarom Sun bestellen bij Voordeeldrogisterij?

Bij de Sun vaatwastabletten maakt Voordeeldrogisterij haar naam weer waar. Bij Voordeeldrogisterij is er altijd een vaatwastabletten aanbieding. De Sun vaatwastabletten vallen ook onder de vaatwastabletten aanbieding. Voordeeldrogisterij heeft daarom ook jouw favoriete product van Sun in de vaatwastabletten aanbieding. Zo betaal je nooit teveel. Bekijk onze site en zie welke producten wij jou te bieden hebben.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh