Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

OB Tampons - Pro-Comfort Super 16 stuks

19% sale
O.b. OB Tampons - Pro-Comfort Super 16 stuks
Productomschrijving
OB Tampons - Pro-Comfort Super 16 stuks De OB Tampons Pro-Comfort Super 16 stuks zijn ontworpen om vrouwen tijdens hun menstruatie de perfecte balans te bieden tussen ultieme bescherming en ongeëvenaard comfort. Deze tampons zijn een populaire keuze voor vrouwen met een actieve levensstijl. Kenmerkenlijst: OB Tampons - Pro-Comfort Super 16 stuks 1. SilkTouch-technologie: De tampons zijn voorzien van de SilkTouch-technologie, wat resulteert in...

OB Tampons - Pro-Comfort Super 16 stuks

De OB Tampons Pro-Comfort Super 16 stuks zijn ontworpen om vrouwen tijdens hun menstruatie de perfecte balans te bieden tussen ultieme bescherming en ongeëvenaard comfort. Deze tampons zijn een populaire keuze voor vrouwen met een actieve levensstijl.

Kenmerkenlijst: OB Tampons - Pro-Comfort Super 16 stuks

1. SilkTouch-technologie: De tampons zijn voorzien van de SilkTouch-technologie, wat resulteert in een zijdezachte textuur die gemakkelijk in te brengen is en zich comfortabel aanpast aan de vorm van je lichaam.

2. Superieure absorptie: Deze tampons zijn speciaal ontworpen voor dagen met een zwaardere menstruatie. Ze bieden maximale absorptiecapaciteit om aanzienlijke hoeveelheden menstruatievocht effectief op te nemen.

3. Milieuvriendelijk ontwerp: Net als andere OB Tampons bevatten ze geen touwtjes of applicators, wat resulteert in minder afval en een milieuvriendelijkere optie voor menstruatiebeheer. Ze worden geleverd in een recyclebare kartonnen verpakking.

4. Geschikt voor actieve levensstijlen: Deze tampons blijven stevig op hun plaats, zelfs tijdens beweging, waardoor ze geschikt zijn voor vrouwen met een actieve levensstijl.

5. Verschillende absorptiegraden: Naast de Super-variant zijn er andere absorptiegraden beschikbaar, zoals Normaal en Super Plus, zodat je de tampon kunt kiezen die het beste past bij de intensiteit van je menstruatie.

6. Betrouwbare bescherming: De tampons bieden betrouwbare bescherming tegen lekken, zodat je je de hele dag door zeker kunt voelen, zelfs op je drukste dagen.

7. Minimalistisch ontwerp: Deze tampons hebben geen touwtjes of applicators, wat hun eenvoud en gemak benadrukt.

8. Handige verpakking: Ze worden geleverd in een verpakking van 16 stuks, wat handig is voor langdurig gebruik.

9. Comfortabele pasvorm: Dankzij de SilkTouch-technologie passen de tampons zich comfortabel aan je lichaam aan, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm gedurende de dag.

10. Gebruiksvriendelijk: Deze tampons zijn gemakkelijk in te brengen en te verwijderen, waardoor ze geschikt zijn voor vrouwen van alle leeftijden.

11. Duurzaam menstruatiebeheer: Het minimalistische ontwerp en de recyclebare verpakking maken deze tampons een duurzame keuze voor menstruatiebeheer.

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking