Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

OB Tampons - Pro-Comfort Normaal 16 stuks

19% sale
O.b. OB Tampons - Pro-Comfort Normaal 16 stuks
Productomschrijving
OB Tampons - Pro-Comfort Normaal 16 stuks De OB Tampons Pro-Comfort Normaal bieden een comfortabele, betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing voor menstruatiebeheer. Met hun unieke SilkTouch-technologie en minimalistische ontwerp zijn deze tampons ontworpen om je de vrijheid te geven om actief te blijven, zonder je zorgen te maken over lekken of ongemak. Kenmerken: OB Tampons - Pro-Comfort Normaal 16 stuks SilkTouch-technologie: De tamp...

OB Tampons - Pro-Comfort Normaal 16 stuks

De OB Tampons Pro-Comfort Normaal bieden een comfortabele, betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing voor menstruatiebeheer. Met hun unieke SilkTouch-technologie en minimalistische ontwerp zijn deze tampons ontworpen om je de vrijheid te geven om actief te blijven, zonder je zorgen te maken over lekken of ongemak.

Kenmerken: OB Tampons - Pro-Comfort Normaal 16 stuks

  • SilkTouch-technologie: De tampons zijn voorzien van de SilkTouch-technologie, waardoor ze zijdezacht aanvoelen en gemakkelijk in te brengen zijn. Ze passen zich aan je lichaamsvorm aan voor maximaal comfort.

  • Geen touwtjes of applicators: In tegenstelling tot veel andere tampons bevatten deze OB tampons geen touwtjes of applicators. Dit minimalistische ontwerp minimaliseert afval en biedt een eenvoudige, milieuvriendelijke menstruatieoplossing.

  • Betrouwbare bescherming: De tampons zetten uit in de juiste richtingen om lekken te voorkomen en bieden betrouwbare bescherming gedurende de dag. Of je nu aan het werk bent, sport of gewoon ontspant, je kunt op de OB Tampons Pro-Comfort Normaal rekenen.

  • Absorptiekeuzes: Deze tampons zijn verkrijgbaar in verschillende absorptiegraden, en de "Normaal" variant is geschikt voor de gemiddelde menstruatie. Er zijn ook "Super" en "Super Plus" opties beschikbaar voor dagen met een zwaardere menstruatie.

  • Milieuvriendelijk: OB Tampons zijn milieuvriendelijk omdat ze geen overbodige verpakkingen of applicators bevatten. De verpakking van 16 stuks wordt geleverd in een kartonnen doos die gemakkelijk kan worden gerecycled.

OB Tampons Pro-Comfort Normaal 16 stuks zijn een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele, betrouwbare menstruatiebescherming zonder gedoe. Met hun unieke SilkTouch-technologie, minimalistische ontwerp en milieuvriendelijke aanpak bieden deze tampons alles wat je nodig hebt om je actieve levensstijl voort te zetten tijdens je menstruatie. Vertrouw op OB Tampons Pro-Comfort Normaal voor comfort en bescherming gedurende je menstruatieperiode.

 
 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking