Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel - 65 gr

24% sale
Mycosan Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel - 65 gr
Productomschrijving
Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel - 65 gr Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel is een doeltreffend poeder dat speciaal is samengesteld om schimmelgroei op de voeten en in schoenen te bestrijden. Dit poeder biedt een effectieve en gemakkelijke manier om vervelende voetschimmel te behandelen en voorkomen, terwijl het ook zorgt voor frisse en geurvrije voeten en schoenen. Belangrijkste kenmerken: Anti-schimmel werking: Het ...

Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel - 65 gr

Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel is een doeltreffend poeder dat speciaal is samengesteld om schimmelgroei op de voeten en in schoenen te bestrijden. Dit poeder biedt een effectieve en gemakkelijke manier om vervelende voetschimmel te behandelen en voorkomen, terwijl het ook zorgt voor frisse en geurvrije voeten en schoenen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Anti-schimmel werking: Het poeder bevat actieve ingrediënten die schimmelgroei op de huid van de voeten en in schoenen bestrijden. Door regelmatig gebruik kan het poeder helpen bij het voorkomen en behandelen van verschillende vormen van voetschimmel, waaronder voetschimmel, zweetvoeten en jeuk.
  • Verfrissende formule: Naast het bestrijden van schimmels, heeft het poeder een verfrissende werking die helpt bij het absorberen van vocht en geuren. Hierdoor blijven de voeten droog en fris en worden nare geurtjes in schoenen tegengegaan.
  • Handig formaat: Met een handige strooidispenser is het poeder eenvoudig aan te brengen op de voeten en in schoenen. De compacte verpakking van 65 gram is ideaal voor thuisgebruik en voor onderweg, zodat je altijd kunt genieten van schimmelvrije en frisse voeten.
  • Langdurige bescherming: Door het regelmatig aanbrengen van het poeder blijven de voeten en schoenen beschermd tegen schimmelgroei en ongewenste geuren. Het poeder kan dagelijks worden gebruikt als onderdeel van je persoonlijke hygiëneroutine.
  • Dermatologisch getest: Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor dagelijks gebruik. De milde formule is geschikt voor alle huidtypes en veroorzaakt geen irritatie.

Met Mycosan Voet & Schoenpoeder Anti-Schimmel heb je een effectief middel in handen om voetschimmel te behandelen en voorkomen, terwijl het ook zorgt voor frisse en geurvrije voeten en schoenen. Gebruik het poeder regelmatig voor langdurige bescherming tegen schimmels en onaangename geuren.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking