Lichaamsmassage

Sorteer 10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Lichaamsmassage

Een voordelige lichaamsmassage tegen de goedkoopste prijzen!

Bij Voordeeldrogisterij.nl vind u de voordeligste lichaamsmassage artikelen tegen de voordeligste prijzen!

Deze apparaten geven een heerlijke, ontspannende en/of pijn verlichtende massage. De apparaten zijn voor het gehele lichaam te gebruiken en wisselen af van grootte. Aanbiedingen en altijd voordeel bij Voordeeldrogsterij.nl!

Om het online winkelen zo makkelijk mogelijk te maken voor u heeft Voordeeldrogisterij.nl de vijf aanbevolen producten voor u op een rijtje gezet. Zo is het online winkelen nog makkelijker en Voordeliger.

Vijf aanbevolen producten van Voordeeldrogisterij.nl

-  InnovaGoods Zelfmassage-apparaat met Rollers - 25 x 27 x 5 cm

Voor een goed herstel- en ontspanningsproces na inspanning is een goede spiermassage onontbeerlijk. Met dit massage-apparaat doe je het zelf, wanneer je maar wilt! De rollers maken de spieren los en ontspannen ze, verstevigen de huid en verbeteren het uiterlijk. Dankzij de drainerende werking is het (met een lotion of crème) zelfs een goede methode voor anti-cellulitis massage! Afhankelijk van de kracht die je uitoefent wordt de druk van de massage individueel bepaald. Het apparaat kan op de blote huid worden gebruikt, maar ook op huid onder kleding. 

-  InnovaGoods Shiatsu Massagestoel - 48 x 105 x 3 cm

Kom tot rust met deze Shiatsu massagestoel van InnovaGoods die de nek, rug, schouders, taille, dijen en meer masseert. Deze mat kan eenvoudig worden bevestigd aan een bureaustoel, keukenstoel of autostoel en zorgt voor een heerlijk ontspannende massage. De stoel heeft 5 massage settings, 3 intensiteitsniveaus en 3 snelheden, zodat je zelf kan kiezen wat voor soort massage je wilt. De mat heeft een zijvakje voor de afstandsbediening en een auto-oplader. Zo kan je de stoel zelfs onderweg gebruiken.

-  InnovaGoods Massaki Shiatsu Massage Apparaat - 110 x 17 x 13 cm

Geef je nek, rug en benen een heerlijke massage met dit Shiatsu massage apparaat van InnovaGoods. Dit massage apparaat maakt gebruik van infrarood warmte, wat voor een ontspannend gevoel zorgt. De circulaire bewegingen van het apparaat geven je een herstellende massage met veel gunstige effecten. Het apparaat heeft verschillende adapters en kan zelfs in de auto gebruikt worden.

- Premium Massage Gun - Zwart

Er is niks vervelender dan spierpijn. Vooral wanneer u een atleet bent die zich moet voorbereiden op een belangrijke wedstrijd, of tijdens werk. U verbetert met deze massage gun uw doorbloeding in de spieren, waardoor deze gaan ontspannen, en u een stuk minder last zult hebben van spierpijn. De massage gun beschikt over 4 opzetstukjes waardoor u gemasseerd kan worden op verschillende manieren. U kunt de massage gun opladen met de bijgeleverde oplaadkabel. Op een volle batterij gaat het apparaat zo’n 2 tot 4 uur mee.

- Grundig Ion Massager - Hot & Cold

De Hot & Cold Ion Massager van Grundig is een ideaal massage apparaat met verschillende functies. De functies zijn: LED light therapy, vibration en galvanic massage mode. Zorg dat het apparaat helemaal is opgeladen voor gebruik en gebruik het apparaat niet tijdens het opladen. De oplaadtijd is ongeveer 40 minuten. Om het apparaat volledig opgeladen te hebben, duurt dit ongeveer 30-60 minuten. Het opladen via een USB duurt wat langer dan gebruik van de netadapter. Ideaal voor thuisgebruik.