Massage Apparaten

Sorteer 24 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Sorteer 24 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Massage Apparaten

De ultieme massage bij Voordeeldrogisterij!

Tegenwoordig hebben heel wat mensen met stress en oververmoeidheid te kampen vanwege de zware werkdruk. Een goede massage kan hierbij zeker en vast wonderen doen en helpen om de spieren te ontspannen. Bovendien hoef je helemaal niet meer zoveel geld uit te geven aan een massagebehandeling in een schoonheidssalon. Je kunt gewoon zelf eenmalig een massageapparaat aankopen. Bekijk hieronder wat voor soort massage mogelijk is bij Voordeeldrogisterij Bekijk hieronder diverse soorten massage apparaten of ga naar de pagina die uw favoriete massage apparaten weergeven.

XQ Max Massagebal - 9 cm Grijs

Wil jij ook een heerlijke massage, maar vind je het te duur om elke keer naar een masseur te gaan? Dan is deze massagebal echt iets voor jou! Met deze massage bal kun je jezelf of een ander heerlijk massage. 

De bal is 9 centimeter waardoor je hem makkelijk in je handen kunt houden. 

Medisana MC825 Shiatsu Massagekussen

De MC825 van Medisana is een heerlijk massagekussen wat een Shiatsumassage aan de gehele-, boven of selecteerbaar de gehele-, boven- of onderrug masseert. De stoel is in hoogte in te stellen voor de nekmassage, en heeft een functie voor rood licht en warmte.

Het massagekussen is eenvoudig te bevestigen aan een stoel door het handige klittenband, en geeft een accupressuurmassage in de taille en bovenbenen, die in drie intensiteiten in te stellen is.

Kenmerken Medisana MC825 Shiatsu Massagekussen

 • 3 Zones voor de Shiatsu-massage selecteerbaar: gehele-, boven of onderrug

 • Aparte hoogte verstelbare nekmassage

 • Schakelbare functie voor rood licht en warmte

 • Automatische uitschakeling na 15 minuten

 • Afneembare, wasbare nekbekleding

 • Nieuw ontwikkelde accupressuurmassage in de taille en bovenbenen

 • Handige afstandsbediening

 • 3 intensiteiten voor de accupressuurmassage selecteerbaar

 • Onderhoudsarm materiaal

 • Intensieve Shiatsu-massage in het ruggedeelte

 • Handige klittenband voor eenvoudige bevestiging aan stoel

Wahl Massage Apparaat - Heat Massager Deluxe

Het Therapeutische massage-apparaat Wahl Heat Massager warmte therapie heeft 2 warmte-instellingen, variabele prestaties van het systeem van zacht tot intense massage en wordt geleverd met negen adapters voor huishoudelijke en natuurlijke massage therapie. Een 3-meter lange kabel voor optimaal gebruik. Opslag zakje met rits bevat alles wat u nodig heeft voor uw apparaat. Verliezen van accessoires is daarom verleden tijd.

 

Lanaform Massagekussen - Back Massager

De Lanaform Back Massager is bekleding voor elke stoel die een verwarmde trilmassage uitvoert. De massage zorgt voor snelle verlichting van pijn, spanning en vermoeidheid. De Back Massager is uitgerust met vijf motoren die afzonderlijk ingesteld kunnen worden naar uw wens. U kunt een voorgeprogrammeerd programma starten, of een eigen programma instellen waarbij een specifieke zone van het lichaam gemasseerd wordt, zoals de nek, schouders, rug of billen. De motoren hebben drie niveau's en drie snelheden die u kunt programmeren om het programma nog beter naar uw wens te maken. Het toestel schakelt automatisch uit na een kwartier niet gebruikt te zijn en is zo dus extra veilig in gebruik. Het riemenbevestigingsysteem biedt u extra bewegingsvrijheid en de bekleding is voor elke stoel, zowel op uw werk als thuis, geschikt.

Afmetingen: Breedte: 375 mm, Diepte: 130 mm, Hoogte: 410 mm

Kleur van het product: Zwart. 

Lanaform Skin Mass Anti-Cellulitis Massagetoestel

De Skin Mass van Lanaform is een massagetoestel wat u een fijne massage geeft, maar ook cellulitis tegengaat. Het massagetoestel kneedt, rolt en aspireert om de huid steviger te maken en zo het sinaasappelhuideffect tegen te gaan. De functies duwen-rollen, aspiratie en stimulatie zijn variabel naar uw wens. Voor extra gebruiksgemak heeft het toestel een verstelbare riem en een knop om direct te stoppen.