Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Eimi Pearl Styler - 100ml

22% sale
Wella Wella Eimi Pearl Styler - 100ml
Productomschrijving
Wella Eimi Pearl Styler - 100ml Wella Eimi Pearl Styler is een veelzijdige stylinggel die zorgt voor een langdurige hold en een prachtige parelachtige glans. Deze gel is ideaal voor het creëren van gestructureerde looks, van strakke kapsels tot gedefinieerde krullen. De lichtgewicht formule droogt snel op en laat geen residu achter, waardoor het haar natuurlijk aanvoelt en niet plakkerig wordt. Het biedt flexibele controle, waardoor je je haar ...

Wella Eimi Pearl Styler - 100ml

Wella Eimi Pearl Styler is een veelzijdige stylinggel die zorgt voor een langdurige hold en een prachtige parelachtige glans. Deze gel is ideaal voor het creëren van gestructureerde looks, van strakke kapsels tot gedefinieerde krullen. De lichtgewicht formule droogt snel op en laat geen residu achter, waardoor het haar natuurlijk aanvoelt en niet plakkerig wordt. Het biedt flexibele controle, waardoor je je haar gedurende de dag kunt restylen zonder dat het zijn vorm verliest. Bovendien beschermt het tegen vocht en UV-stralen, waardoor je haar de hele dag beschermd blijft tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kenmerken:

  • Langdurige Hold: Wella Eimi Pearl Styler biedt een langdurige hold, waardoor je kapsel de hele dag in model blijft.

  • Parelachtige Glans: Deze stylinggel zorgt voor een prachtige parelachtige glans, waardoor je haar er glanzend en gezond uitziet.

  • Lichtgewicht Formule: De lichtgewicht formule droogt snel op en laat geen residu achter, voor een natuurlijk gevoel zonder plakkerigheid.

  • Flexibele Controle: Biedt flexibele controle, zodat je je haar gedurende de dag kunt restylen zonder dat het zijn vorm verliest.

  • Bescherming: Beschermt het haar tegen vocht en UV-stralen, waardoor het haar de hele dag beschermd blijft tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Wella Eimi Pearl Styler is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige stylinggel met een langdurige hold en een prachtige parelachtige glans. Deze gel biedt flexibele controle en beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, voor een verzorgd en glanzend resultaat de hele dag door.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking