Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Eimi Ocean Spritz - 150ml

21% sale
Wella Wella Eimi Ocean Spritz - 150ml
Productomschrijving
Wella Eimi Ocean Spritz - 150ml Wella Eimi Ocean Spritz is een innovatieve textuurspray die zorgt voor een stralende strandlook. Met deze spray creëer je moeiteloos golvende lokken en een warrige textuur, alsof je net van het strand komt. De lichtgewicht formule geeft het haar een natuurlijke glans en flexibele controle, waardoor je haar er natuurlijk en levendig uitziet zonder stijfheid of plakkerigheid. Het is ideaal voor het creëren van een...

Wella Eimi Ocean Spritz - 150ml

Wella Eimi Ocean Spritz is een innovatieve textuurspray die zorgt voor een stralende strandlook. Met deze spray creëer je moeiteloos golvende lokken en een warrige textuur, alsof je net van het strand komt. De lichtgewicht formule geeft het haar een natuurlijke glans en flexibele controle, waardoor je haar er natuurlijk en levendig uitziet zonder stijfheid of plakkerigheid. Het is ideaal voor het creëren van een zomerse, casual look of het versterken van natuurlijke golven en krullen. Bovendien beschermt het tegen vocht en UV-stralen, waardoor je haar beschermd blijft tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kenmerken:

  • Stralende Strandlook: Wella Eimi Ocean Spritz creëert moeiteloos golvende lokken en een warrige textuur voor een stralende strandlook.

  • Lichtgewicht Formule: De lichtgewicht formule geeft het haar een natuurlijke glans en flexibele controle, zonder stijfheid of plakkerigheid.

  • Natuurlijk en Levendig: Het haar ziet er natuurlijk en levendig uit, alsof je net van het strand komt.

  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor het creëren van een zomerse, casual look of het versterken van natuurlijke golven en krullen.

  • Bescherming: Beschermt het haar tegen vocht en UV-stralen, waardoor het haar de hele dag door beschermd blijft tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Met Wella Eimi Ocean Spritz krijgt je haar moeiteloos een stralende strandlook met golvende lokken en een warrige textuur. Deze textuurspray biedt flexibele controle en beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf voor een natuurlijk en levendig resultaat.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking