Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Eimi Natural Volume Haarspray - 500ml

21% sale
Wella Wella Eimi Natural Volume Haarspray - 500ml
Productomschrijving
Wella Eimi Natural Volume Haarspray - 500ml Wella Eimi Natural Volume Haarspray is een essentieel product voor wie op zoek is naar natuurlijk volume en lift in het haar. Met zijn innovatieve formule voegt deze haarspray moeiteloos volume toe aan het haar, waardoor het er voller en levendiger uitziet. De lichtgewicht formule biedt een flexibele hold die het haar niet verzwaart, waardoor het haar vrij kan bewegen en natuurlijk aanvoelt. Deze haars...

Wella Eimi Natural Volume Haarspray - 500ml

Wella Eimi Natural Volume Haarspray is een essentieel product voor wie op zoek is naar natuurlijk volume en lift in het haar. Met zijn innovatieve formule voegt deze haarspray moeiteloos volume toe aan het haar, waardoor het er voller en levendiger uitziet. De lichtgewicht formule biedt een flexibele hold die het haar niet verzwaart, waardoor het haar vrij kan bewegen en natuurlijk aanvoelt. Deze haarspray is verrijkt met speciale ingrediënten die het haar versterken en beschermen tegen hitte en schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor het haar gezond en glanzend blijft. Of je nu kiest voor een casual, alledaagse look of voor een meer gestructureerde stijl, de Wella Eimi Natural Volume Haarspray zorgt voor langdurige resultaten, waardoor je de hele dag kunt genieten van een volumineuze look.

Kenmerken:

  • Natuurlijk Volume: Voegt natuurlijk volume en lift toe aan het haar voor een vollere uitstraling.

  • Flexibele Hold: Biedt een flexibele hold die het haar niet verzwaart, waardoor het haar vrij kan bewegen en natuurlijk aanvoelt.

  • Versterkt en Beschermt: Verrijkt met speciale ingrediënten die het haar versterken en beschermen tegen hitte en schadelijke invloeden van buitenaf.

  • Gezond en Glanzend Haar: Houdt het haar gezond en glanzend, zelfs na veelvuldig gebruik.

  • Langdurige Resultaten: Zorgt voor langdurige resultaten, waardoor je de hele dag kunt genieten van een volumineuze look.

Wella Eimi Natural Volume Haarspray is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar natuurlijk volume en lift in het haar. Met zijn flexibele hold, versterkende eigenschappen en langdurige resultaten zorgt deze haarspray voor een prachtig volumineuze look die de hele dag blijft zitten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking