Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Dove Deodorant Pomp Spray Go Fresh - 75 ml

37% sale
Dove Dove Deodorant Pomp Spray Go Fresh - 75 ml
Productomschrijving
Dove Deodorant Pomp Spray Go Fresh - 75 ml De hydratatie en frisheid van de Go Fresh lijn van Dove maakt je huid zachter en gladder. Je hoeft het voeden van de huid niet op te offeren voor heerlijk frisse geuren! Kies daarom Go Fresh van Dove. Ben je gek op frisse en verkwikkende geuren, maar wil je tegelijkertijd zeker weten dat je huid de voeding krijgt die ze nodig heeft? De producten van Dove helpen je!  Hiervoor hebben zij de ...

Dove Deodorant Pomp Spray Go Fresh - 75 ml

De hydratatie en frisheid van de Go Fresh lijn van Dove maakt je huid zachter en gladder. Je hoeft het voeden van de huid niet op te offeren voor heerlijk frisse geuren! Kies daarom Go Fresh van Dove. Ben je gek op frisse en verkwikkende geuren, maar wil je tegelijkertijd zeker weten dat je huid de voeding krijgt die ze nodig heeft? De producten van Dove helpen je!  Hiervoor hebben zij de Go Fresh collectie ontwikkeld; een reeks producten met heerlijke, frisse geuren die tegelijkertijd zacht zijn voor je huid.

Kenmerken:

  • Maakt je huid zachter en gladder
  • Heerlijke frisse geur
  • 75 ml

Inhoud: Dove Deodorant Pomp Spray Go Fresh - 75 ml

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: D op 24 Juli 2021
    Ruikt lekker, 40 ml. Ruikt heerlijk en fris. Het is niet 75ml zoals het in de titel staat maar gewoon klein voormaat zoals in het winkel, van 40 ml.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking