Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Mesko Elektrische Convector Kachel - 3 Warmtestanden + Instelbare Thermostaat

16% sale
Mesko Mesko Elektrische Convector Kachel - 3 Warmtestanden + Instelbare Thermostaat
Productomschrijving
Mesko Elektrische Convector Kachel - 3 Warmtestanden + Instelbare Thermostaat Als je op zoek bent naar een duurzame en energiezuinige elektrische kachel om te besparen op de stijgende gasprijzen, dan is de Mesko Elektrische Convector Kachel de ideale keuze. Deze kachel heeft een compact formaat en handige zijgrepen, waardoor hij veilig en gemakkelijk kan worden verplaatst. Met een vermogen van 2000W verwarmt deze kachel snel een ruimte tot 20m²...

Mesko Elektrische Convector Kachel - 3 Warmtestanden + Instelbare Thermostaat

Als je op zoek bent naar een duurzame en energiezuinige elektrische kachel om te besparen op de stijgende gasprijzen, dan is de Mesko Elektrische Convector Kachel de ideale keuze. Deze kachel heeft een compact formaat en handige zijgrepen, waardoor hij veilig en gemakkelijk kan worden verplaatst. Met een vermogen van 2000W verwarmt deze kachel snel een ruimte tot 20m².

De kachel biedt 3 verschillende vermogensstanden: 750W, 1250W en 2000W, zodat je de warmte kunt aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast heeft de kachel handige functies, zoals een turbofunctie, temperatuurinstelling en een timerfunctie. Hiermee kun je de kachel efficiënt gebruiken en de gewenste temperatuur en werktijd instellen.

De Mesko Elektrische Convector Kachel is ontworpen met schuine roosters en een veiligheidsthermostaat op de uitblaasopeningen, waardoor hij schoon en veilig is in gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over ongewenste zwarte vlekken op de muur.

Met deze handige kachel kun je geruisloos, gemakkelijk en snel je slaapkamer of werkruimte verwarmen. De instelbare thermostaat zorgt ervoor dat de ruimte op een constante en comfortabele temperatuur blijft. Reguleer eenvoudig de warmte naar jouw wens!

Met de Mesko Elektrische Convector Kachel geniet je van efficiënte en comfortabele verwarming, terwijl je energie bespaart en de controle hebt over de temperatuurinstellingen.

Kenmerken

  • Duurzame, elektrische en energiezuinige warmtebron
  • 3 warmtestanden (750W, 1250W, 2000W) met thermostaatregeling
  • Maximaal vermogen van 2000 Watt
  • Turbo-functie voor snelle verdeling van warme lucht
  • Kostenbesparend en direct voelbaar opwarmen zonder geluid
  • Veilig in gebruik met oververhittingsbeveiliging en vorstvrije modus
  • Voorzien van een 24-uurs timerfunctie
  • Praktische handgrepen voor veilig en gemakkelijk verplaatsen
  • Geschikt voor ruimtes tot 20m²

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking