Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan - 90 stuks

20% sale
Cif Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan - 90 stuks
Productomschrijving
Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan - 90 stuks Met Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan heb je een krachtig en handig schoonmaakmiddel bij de hand voor al je huishoudelijke klusjes. Deze doekjes zijn ontworpen om oppervlakken grondig te reinigen en te desinfecteren, en ze laten een verfrissende oceaanachtige geur achter. Kenmerken: Effectieve Reiniging: Cif Schoonmaakdoekjes Power & Sh...

Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan - 90 stuks

Met Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan heb je een krachtig en handig schoonmaakmiddel bij de hand voor al je huishoudelijke klusjes. Deze doekjes zijn ontworpen om oppervlakken grondig te reinigen en te desinfecteren, en ze laten een verfrissende oceaanachtige geur achter.

Kenmerken:

  • Effectieve Reiniging: Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine zijn ideaal voor het verwijderen van vuil, vlekken en bacteriën van verschillende oppervlakken in je huis.

  • Antibacteriële Werking: Deze doekjes zijn antibacterieel en dragen bij aan het creëren van een hygiënische omgeving in je huis.

  • Verfrissende Oceaan Geur: Na het schoonmaken laten de doekjes een aangename en langdurige oceaanachtige geur achter, waardoor je ruimte heerlijk fris ruikt.

  • Grote Verpakking: Elke verpakking bevat maar liefst 90 doekjes, zodat je voldoende voorraad hebt voor al je schoonmaakbehoeften.

  • Eenvoudig in Gebruik: Deze vochtige doekjes zijn klaar voor gebruik en vereisen geen extra schoonmaakmiddelen. Hierdoor wordt schoonmaken snel en gemakkelijk.

  • Veilige Formule: Cif staat bekend om zijn effectieve maar veilige formules die oppervlakken niet beschadigen.

Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan zijn een handige en effectieve manier om je huis schoon en fris te houden. Of je nu de keuken wilt reinigen na het koken, de badkamer wilt opfrissen of oppervlakken in huis wilt desinfecteren, deze doekjes zijn de perfecte keuze voor dagelijkse schoonmaakklussen. Geniet van een hygiënische en frisse omgeving met Cif Schoonmaakdoekjes Power & Shine Antibacterieel Oceaan.

Gebruik bicoiden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking