Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Camry Torenventilator Zwart 107 cm / 42" - CR 7320

30% sale
Productomschrijving
Camry Torenventilator Zwart 107 cm / 42" - CR 7320 Wanneer er een hittegolf in aantocht is gaan we opzoek naar een goede ventilator die zorgt dat het lekker koel in huis of op kantoor is. De Camry torenventilator is ideaal voor elke kamer! Elegant en efficiënt De ventilator is 107 cm hoog en zorgt dat een groot oppervlak zonder problemen gekoeld kan worden. Het apparaat heeft een eenvoudig en toegankelijk LED display waarmee de werking van d...

Camry Torenventilator Zwart 107 cm / 42" - CR 7320

Wanneer er een hittegolf in aantocht is gaan we opzoek naar een goede ventilator die zorgt dat het lekker koel in huis of op kantoor is. De Camry torenventilator is ideaal voor elke kamer!

Elegant en efficiënt

De ventilator is 107 cm hoog en zorgt dat een groot oppervlak zonder problemen gekoeld kan worden. Het apparaat heeft een eenvoudig en toegankelijk LED display waarmee de werking van de ventilator eenvoudig kan worden bediend. Met de afstandsbediening kunt u de instellingen op grote afstand wijzigen. Met de timer kan je de looptijd van de ventilator instellen van 1 tot 7 uur. Door de draagbeugel kunt u de positie snel wijzigen. De ventilator heeft een modern ontwerp en staat geweldig in elke huiskamer zonder dat deze het decor verstoort.

Functies

De ventilator heeft een ionisatiefunctie. Wanneer deze is ingesteld worden vervuilende stoffen, huisstofmijt en virussen geneutraliseerd. De ventilator zal vooral worden gewaardeerd door mensen met allergieën en mensen die lijden aan aandoeningen aan de luchtwegen. Aan de voorkant zit een kleine lade met een spons die kan worden gedrenkt in je favoriete aroma. Het is een gemakkelijke manier om aroma gelijkmatig door de kamer te verspreiden.

Inhoud: Camry Torenventilator Zwart 107 cm / 42" - CR 7320

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking