Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Camry Elektrische Convectie Kachel - CR 7739

19% sale
Productomschrijving
Camry Elektrische Convectie Kachel - CR 7739: De CR7739 convectorkachel van Camry biedt geavanceerde functies om je ruimte comfortabel te verwarmen. Met het heldere LCD-bedieningspaneel en de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de verwarming. De TURBO-functie versnelt het verspreiden van warme lucht, terwijl de instelbare timer van 1 tot 24 uur je flexibiliteit geeft in het plannen van de verwarmingstijd. De kachel hee...

Camry Elektrische Convectie Kachel - CR 7739:

De CR7739 convectorkachel van Camry biedt geavanceerde functies om je ruimte comfortabel te verwarmen. Met het heldere LCD-bedieningspaneel en de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de verwarming. De TURBO-functie versnelt het verspreiden van warme lucht, terwijl de instelbare timer van 1 tot 24 uur je flexibiliteit geeft in het plannen van de verwarmingstijd.

De kachel heeft 3 verwarmingsniveaus: 750W, 1250W en 2000W, en een verstelbare thermostaat waarmee je de temperatuur kunt aanpassen aan je voorkeur. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 5-37°C / 41-99°F dankzij de ingebouwde kamertemperatuursensor. Daarnaast heeft de kachel een vorstbeschermingsfunctie om de temperatuur boven 5°C / 41°F te houden en beschikt hij over oververhittingsbeveiliging voor extra veiligheid.

De kachel is krachtig met een vermogen van 1800-2000W (max. 2000W) en werkt op een spanning van 220-240V met een frequentie van 50-60Hz. Dankzij het handvat is hij gemakkelijk te dragen en het snoer van 1,5 meter geeft je flexibiliteit in de plaatsing van het apparaat. Met een geluidsniveau van minder dan 35dB blijft je omgeving rustig en ongestoord. De behuizing is gemaakt van wit metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling in elke kamer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking