Terug

Prodent (14)

Filters

Wie kent de Prodent Smile niet van de Prodentreclame! Prodent is een van de bekendere tandpasta merken in Nederland. De Smile is het logo van Prodent. Prodent heeft een uitgebreide serie tandpastas voor zowel volwassenen als kinderen.

Belangrijke ingrediënten van de Prodent tandpasta’s zijn bijvoorbeeld Pro-Time Zinc. Deze geavanceerde formule bevat een natuurlijk ingrediënt dat de bacteriën in je mond bestrijdt die tandplak kunnen veroorzaken. Pro-Time Zinc geeft een anti-tandplak effect dat wel tot 24 uur kan duren. Een ander bijzonder ingrediënt dat in een aantal Prodent tandpastas zit is perliet. Dat heeft een extra wit makend effect. Dit natuurlijke plantenextract als ingrediënt is gezonder en geeft een langdurige frisse adem.

Prodent Coolmint is de meest populaire tandpasta van Prodent. Een mooie aanbieding van Prodent is de extra grote voordeeltube die te verkrijgen is in de smaak Prodent Coolmint. De voordeeltube van 125 ml is er ook in Prodent Softmint.

Minder bekend van Prodent is de whitening serie. Naast Prodent white zijn er een aantal professionele whitening tandpasta’s. Naast dat ze een witmakend effect hebben zorgen ze ook voor het verdwijnen van verkleuringen. Deze tandpasta’s bevatten ook fluoride en andere belangrijke ingrediënten voor een schoon, gezond en fris gebit. Dus naast dat het voor een witter gebit zorgt, is het prima als tandpasta voor dagelijks gebruik.

Mocht je een keer extra witte tanden willen hebben voor een uitje of een belangrijk gesprek en je wilt geen een dure behandeling bij de tandarts, dan heeft Prodent daar ook een mooie oplossing voor, namelijk: de Prodent White Now Touch pen.

In deze Prodent White Now Touch pen zit een witmakend serum dat onschadelijk is voor je tanden.  Met een knop aan de onderkant van de stift kun je zelf bepalen hoeveel je van het serum aanbrengt op je tanden. Er zitten kristalletjes in die het licht reflecteren die zich vervolgens hechten aan je tanden. Als het serum is opgedroogd zorgt het meteen voor een stralend effect.  Altijd handig om in je tas te hebben voor een Instant Hollywood Prodent Smile :-)

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh