Terug

Huggies (15)

Filters

Als je voor de eerste keer je baby knuffelt, zal de rest van de wereld langzaam maar zeker wegsmelten, je leven zal voor altijd worden veranderd. Huggies begrijpt dat er niets krachtiger is dan dat moment en elk moment dat volgt. Dat is waarom Huggies de Huggies luiers zo hebben ontworpen dat ze hetzelfde voelen. Maar tijdens je reis door het ouderschap, wil Huggies je meer bieden dan alleen Huggies luiers en Huggies billendoekjes. Van je baby’s eerste glimlach tot hun eerste stap, is Huggies er om je te helpen, zodat je voorbereid bent op elk moment van je kleintje.

 

Huggies Luiers

Je baby draagt de hele dag luiers, er is dus niks belangrijker dan hoe het voelt tegen de huid van je baby. Alle Huggies luiers zijn chloorvrij en vrij van natuurlijke rubberlatex. De Huggies luiers zijn dan ook parfumvrij, vrij van parabenen en vrij van EU-allergenen. Van dag één tot de laatste dag van zindelijkheidstraining, heeft Huggies zachte Huggies luiers om zo je baby te beschermen. Huggies heeft veel Huggies luiers, de bekendste Huggies luiers zijn de Huggies DryNites en de Huggies Little Swimmers.

Huggies luiers DryNites: Huggies luierbroekjes is er voor je zoontje en voor je dochtertje. Met de absorberende luierbroekjes van DryNites, een beetje geduld en steun zijn droge nachten altijd haalbaar en maak je je kind zindelijk. Niets beschermt beter dan DryNites. De Huggies luiers zijn extra absorberend voor de nacht en biedt onovertroffen bescherming. De Huggies luiers hebben leuke designs.

Huggies luiers Little Swimmers: kinderen vinden het superleuk om in het water en op het strand te spelen. Niet zindelijke kinderen hebben natuurlijk bescherming nodig tegen kleine ‘ongelukjes’ als ze aan het spelen zijn. Normale luiers zetten uit in het water en worden zwaar, wat ervoor zorgt dat je baby naar beneden zakt. Huggies Luiers Little Swimmers beschermen in het water zonder dat ze opzwellen en met de nieuwe Disney designs zijn ze nog leuker!

 

Huggies Billendoekjes

Huggies billendoekjes helpen om het gevoel van je babyhuid net zo zacht te houden als op de dag dat ze werden geboren. De Huggies billendoekjes formule is geurloos, alcoholvrij, parabenenvrij en bevatten geen fenoxyethanol of MIT. De Huggies billendoekjes zijn zo zacht als een knuffel. Zo zijn er Huggies billendoekjes voor een gevoelige huid, voor een normale huid en voor baby’s met een teer huidje.

Huggies Billendoekjes Pure: Deze Huggies billendoekjes zijn geschikt voor baby’s met een gevoelige huid. De baby billendoekjes bieden een zachte reiniging, zelfs voor de pasgeborenen.

Huggies Billendoekjes Natural Care: Deze Huggies billendoekjes zijn geschikt voor baby’s met een normale huid. De baby billendoekjes verzorgen het huidje met aloë Vera en vitamine E. De baby billendoekjes zorgen voor een effectieve en zachte reiniging.  

Huggies Billendoekjes Soft Skin: Deze Huggies billendoekjes zijn voor baby’s met een teer huidje. De baby billendoekjes zorgen voor een zachte reiniging. De baby billendoekjes zijn zonder geurstof en alcohol maar met vitamine E.

 

Billendoekjes aanbieding

Niemand wil teveel betalen, ben jij opzoek naar goedkope billendoekjes? Voordeeldrogisterij verkoopt altijd goedkope billendoekjes. Wil je billendoekjes kopen in een billendoekjes aanbieding? Dat kan bij Voordeeldrogisterij.nl. Ook de Huggies billendoekjes zijn goedkope billendoekjes bij ons. De Huggies billendoekjes vallen altijd onder de billendoekjes aanbieding. Maar niet alleen de Huggies billendoekjes zijn in de aanbieding bij ons, ook de Huggies luiers! Zo betaal je nooit teveel voor Huggies!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh