Pampers

Sorteer 31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sorteer 31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pampers

Voordelige Pampers luiers vind je bij Voordeeldrogisterij!

Soms zijn merken zo nauw verbonden met een bepaald product dat de merknaam haast gelijk is komen te staan aan het product. Wanneer iemand Pamper zegt, denk je haast automatisch aan de luiers die door dit Amerikaanse merk worden gemaakt. De luiers werden in de jaren 50 van de vorige eeuw bedacht door scheikundige Victor Mills. Doordat hij het wisselen van de kleding van zijn kleinkinderen erg onpraktisch vond, besloot hij zelf een beter alternatief te laten ontwikkelen door bevriende ontwikkelaars. Dit werden de wegwerpluiers die we vandaag de dag in verbeterde vorm nog steeds als Pampers kennen. Doordat Victor Mills toevallig bij het bedrijf Procter Gamble werkte, begonnen zij de nieuwe soort luiers te verkopen. Ze kwamen voor het eerst echt op de markt in 1961.

Groot aanbod

Vandaag de dag zijn er enorm veel verschillende soorten luiers van Pampers op de markt. In onze webwinkel kun je een groot aanbod verpakkingen van de luiers van het gerenommeerde merk vinden. De Pampers luiers uit het assortiment van Voordeeldrogisterij houden je baby tot 12 uur lang droog. Daarnaast passen ze perfect rond de taille, de benen en de billetjes, voor de beste droogheid en pasvorm. Ze hebben een nieuwe, langere laag die nog beter absorbeert, hoe je baby zich ook beweegt. Door het grote assortiment moet je natuurlijk wel opletten dat je de juiste luiers voor jouw kind koopt.

Verschillende soorten Pampers

Het belangrijkst waar je op moet letten bij het aanschaffen van luiers zijn natuurlijk de maten. De kleinste luiers zijn de Pampers micro new baby luiers voor kinderen van 1 tot en met 2,5 kilo. Deze luiers worden ook wel omschreven met maat 1. Daarna lopen de maten op, hoe hoger de maat, hoe groter de luier. Maat 2 is bijvoorbeeld voor baby’s van 3 tot 6 kilo terwijl maat 3 voor iets groter kinderen geschikt is. Verder lopen de maten op tot de grootste maat 7. Behalve de juiste maat is er natuurlijk nog veel te kiezen bij de Pampers in onze collectie. Er zijn natuurlijk speciale extra stevige luiers voor in de nacht. Ook zijn er speciale luiers voor actieve baby’s en een soort luierbroekjes. Maar er zijn ook speciale zwemluiers gemaakt waarmee je kind in het water kan spelen. Dit zijn natuurlijk de ideale luiers voor een dagje aan het strand of in het zwembad. Naast verschillende soorten luiers hebben we ook onder andere babydoekjes van Pampers in ons assortiment opgenomen.

Voordeeldrogisterij verkoopt onder anderen het type luier:

  • Sleep & Play – Langer genieten van de leuke momenten zonder snel de luier te moeten verwisselen
  • Premium Protection - De banen leiden het vocht en zachte ontlasting gelijkmatig weg van uw baby’s huidje
  • Baby Dry – Tijdens de nachtrust bewegen baby’s snel, maar nu zonder lekken!
  • Premium Care – Zorgt voor het zachtste comfort voor uw baby’s huid

Voordeelverpakkingen aanbieding!

Omdat je eigenlijk nooit genoeg luiers kunt hebben, verkopen we ook speciale voordeelverpakkingen van Pampers. We hebben bijvoorbeeld een verpakking van 186 stuks maat 3 active baby luiers waarmee je zeker een hele tijd vooruit kunt. Natuurlijk zijn zowel de normale verpakking als de voordeelverpakkingen bij ons altijd scherp geprijsd. Verder zijn er uiteraard regelmatig aanbiedingen van luiers in deze webwinkel. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig 3 verpakkingen luiers voor 25 of 20 euro kopen. Alles bij elkaar zorgt het grote assortiment aan Pampers artikelen dat jouw baby gemakkelijk en comfortabel de hele dag droog blijft tegen een lage prijs.