Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Ariel Pods Touch of Lenor - 12 stuks

19% sale
Ariel Ariel Pods Touch of Lenor - 12 stuks
Productomschrijving
Ariel Pods Touch of Lenor - 12 stuks: Verfrissende Waservaring in Één Capsule Ervaar de luxe van Ariel Pods Touch of Lenor met deze verpakking van 12 wascapsules. De perfecte combinatie van Ariel's reinigingskracht en de verfrissende geur van Lenor, voor een uitzonderlijke waservaring. Kenmerken: 2-in-1 Formule: Ariel Pods Touch of Lenor combineren wasmiddel met de heerlijke geur van Lenor, waardoor aparte wasverzachter overbodig is. ...

Ariel Pods Touch of Lenor - 12 stuks: Verfrissende Waservaring in Één Capsule

Ervaar de luxe van Ariel Pods Touch of Lenor met deze verpakking van 12 wascapsules. De perfecte combinatie van Ariel's reinigingskracht en de verfrissende geur van Lenor, voor een uitzonderlijke waservaring.

Kenmerken:

  1. 2-in-1 Formule: Ariel Pods Touch of Lenor combineren wasmiddel met de heerlijke geur van Lenor, waardoor aparte wasverzachter overbodig is.

  2. Diepe Reiniging: De krachtige formule dringt diep door in stoffen en verwijdert zelfs de hardnekkigste vlekken, waardoor kleding er stralend uitziet.

  3. Langdurige Frisheid: Geniet van de verleidelijke geur van Lenor, die langdurige frisheid aan je kleding toevoegt, zelfs na het wassen.

  4. Eenvoudig in Gebruik: Plaats één wascapsule in de trommel bij de kleding en start de wasmachine voor moeiteloos wassen zonder te doseren.

  5. 12 Stuks Verpakking: Deze verpakking bevat 12 wascapsules, waardoor je langdurig kunt genieten van de combinatie van Ariel's reinigingskracht en Lenor's geur.

Ontdek de perfecte synergie van reiniging en frisheid met Ariel Pods Touch of Lenor. Vereenvoudig je wasroutine en geniet van heerlijk ruikende, schone kleding met elke wasbeurt.

Opmerking: Bewaar de wascapsules buiten het bereik van kinderen. Volg de instructies op de verpakking voor optimaal gebruik.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking