Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Ariel Pods 4-in-1 + Ultra Vlekverwijderaar - 40 wasbeurten

23% sale
Ariel Ariel Pods 4-in-1 + Ultra Vlekverwijderaar - 40 wasbeurten
Productomschrijving
Ariel Pods 4-in-1 + Ultra Vlekverwijderaar - 40 Wasbeurten Laat je was stralen met Ariel Pods 4-in-1 verrijkt met Ultra Vlekverwijderaar. Een krachtige formule die vlekken verwijdert, zelfs in koud water, en tegelijkertijd zorgt voor een diepe reiniging. Deze handige pods bevatten ook de vertrouwde frisheid van Ariel, waardoor je kleding niet alleen vlekvrij is maar ook heerlijk ruikt. Kenmerken: Ultieme Vlekverwijdering: De combinatie van...

Ariel Pods 4-in-1 + Ultra Vlekverwijderaar - 40 Wasbeurten

Laat je was stralen met Ariel Pods 4-in-1 verrijkt met Ultra Vlekverwijderaar. Een krachtige formule die vlekken verwijdert, zelfs in koud water, en tegelijkertijd zorgt voor een diepe reiniging. Deze handige pods bevatten ook de vertrouwde frisheid van Ariel, waardoor je kleding niet alleen vlekvrij is maar ook heerlijk ruikt.

Kenmerken:

  1. Ultieme Vlekverwijdering: De combinatie van 4-in-1 reiniging en Ultra Vlekverwijderaar garandeert een ongeëvenaarde vlekverwijdering voor alle soorten vuil en vlekken.

  2. Diepe Reiniging: Ariel staat bekend om zijn diepgaande reiniging, zelfs bij lage temperaturen. Bespaar energie zonder in te leveren op kwaliteit.

  3. Langdurige Frisheid: De vertrouwde frisse geur van Ariel blijft langdurig behouden, waardoor je kleding niet alleen schoon is maar ook heerlijk ruikt.

  4. Eenvoudig in Gebruik: Plaats een pod in de wasmachine en geniet van het gemak van vooraf gedoseerd wasmiddel. Geen gedoe, geen verspilling.

  5. Milieubewust: Ariel streeft naar duurzaamheid. De geconcentreerde formule minimaliseert de ecologische impact, terwijl de effectiviteit behouden blijft.

Verwen je was met de ultieme reinigingskracht en frisheid. Bestel nu Ariel Pods 4-in-1 + Ultra Vlekverwijderaar - 40 Wasbeurten voor een vlekkeloos resultaat!

Opmerking: Volg altijd de wasinstructies op kleding en gebruik aanbevolen doseringen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking