Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Adler Olie Radiator 9 Ribben - AD 7808

35% sale
Productomschrijving
Olie Radiator Adler 9 Ribs - AD 7808Ben je constant koud en voel je dat je te weinig radiatoren thuis hebt? Ben je geïrriteerd door tochtige ramen op de werkplek? Elegante en efficiënte met olie gevulde radiator ADLER AD 7808 werkt in de badkamer, woonkamer, slaapkamer, evenals in het kantoor of garage, dat wil zeggen, waar een extra warmtebron nodig is. De mogelijkheid van een soepele temperatuurregeling en 9 vinnen helpt iedereen de i...

Olie Radiator Adler 9 Ribs - AD 7808

Ben je constant koud en voel je dat je te weinig radiatoren thuis hebt? Ben je geïrriteerd door tochtige ramen op de werkplek? Elegante en efficiënte met olie gevulde radiator ADLER AD 7808 werkt in de badkamer, woonkamer, slaapkamer, evenals in het kantoor of garage, dat wil zeggen, waar een extra warmtebron nodig is. De mogelijkheid van een soepele temperatuurregeling en 9 vinnen helpt iedereen de ideale instelling te vinden voor het verwarmingsvermogen aangepast aan hun eigen voorkeuren en grootte van de verwarmde ruimte. De radiator is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, dus het gebruik ervan is uiterst veilig en vereist geen constante aanwezigheid in de kamer.

Praktische verwarming

Je kunt het zelfs in de slaapkamer van het kind plaatsen! Het grote voordeel van ons product is niet alleen het stijlvolle ontwerp, maar ook de praktische bouw van de radiator. Een indicatielampje geeft de werking van het apparaat aan waarmee u het werk ook 's nachts kunt bedienen. Het kleine gewicht van de radiator, kabelopslag, een grote draaggreep en elastische wielen maken de radiator niet alleen praktisch, maar ook zeer gemakkelijk tussen kamers te dragen. Het is een groot pluspunt voor een draagbare kachel en u hoeft zich geen zorgen te maken over krassen op de vloer! Met de thermostaat en aan-schakelaarbedieningsknoppen op de zichtbare en gemakkelijk toegankelijke plaats kunt u het apparaat in enkele ogenblikken inschakelen, instellen en uitschakelen!

Specificaties

  • Soepele temperatuurregeling
  • Beveiliging tegen oververhitting
  • Indicatielampje
  • 9 vinnen
  • Vermogen: 2000 W
  • Voeding: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Inhoud: Olie Radiator 9 Ribs - AD 7808

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking