Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

4711 Original Eau de Cologne en Tissues - 50 ml

15% sale
4711 4711 Original Eau de Cologne en Tissues - 50 ml
Productomschrijving
4711 Original Eau de Cologne en Tissues - 50 ml: Een Verfrissende Ervaring voor Onderweg Met het 4711 Original Eau de Cologne en Tissues set van 50 ml haal je de klassieke, verkwikkende geur van 4711 in een handige verpakking in huis. Dit setje is ideaal om mee te nemen, zodat je altijd kunt genieten van de verfrissende en tijdloze geur, waar je ook bent. Belangrijkste Kenmerken: Iconische Geur: 4711 Original Eau de Cologne staat al eeuwen...

4711 Original Eau de Cologne en Tissues - 50 ml: Een Verfrissende Ervaring voor Onderweg

Met het 4711 Original Eau de Cologne en Tissues set van 50 ml haal je de klassieke, verkwikkende geur van 4711 in een handige verpakking in huis. Dit setje is ideaal om mee te nemen, zodat je altijd kunt genieten van de verfrissende en tijdloze geur, waar je ook bent.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Iconische Geur: 4711 Original Eau de Cologne staat al eeuwen bekend om zijn iconische en verkwikkende geur. Het is een tijdloze klassieker die geliefd is over de hele wereld.

  • Handig Reisformaat: Met een flesje van 50 ml is dit setje perfect voor onderweg. Stop het gemakkelijk in je tas, zak of auto, zodat je altijd de verfrissende geur van 4711 bij de hand hebt.

  • Tissues Inbegrepen: Naast het Eau de Cologne bevat dit setje ook verfrissende tissues met dezelfde heerlijke geur. Perfect voor een snelle opfrissing, waar je ook bent.

  • Verkwikkende Citrusnoten: De geur opent met sprankelende en verkwikkende citrusnoten, gevolgd door een subtiel bloemenboeket. De geur is verfrissend en revitaliserend.

  • Klassieke Eenvoud: Het ontwerp van het flesje straalt klassieke eenvoud uit. De groen met gouden accenten weerspiegelen de tijdloze uitstraling van 4711 Original Eau de Cologne.

  • Authentieke Kwaliteit: 4711 Original Eau de Cologne wordt gekoesterd om zijn authentieke samenstelling en hoogwaardige ingrediënten. Het is een geur die de tand des tijds heeft doorstaan.

Of je nu onderweg bent, op reis, of gewoon behoefte hebt aan een snelle opfrissing, het 4711 Original Eau de Cologne en Tissues set biedt de klassieke verkwikking van deze iconische geur. Geniet van de authentieke kwaliteit en de tijdloze frisheid waar je ook gaat.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking