Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

2TH Flexpicks Rubberen Interdentale Borsteltjes - 50st

64% sale
Productomschrijving
2TH Flexpicks Rubberen Interdentale Borsteltjes - 50st De zachte 2TH Flexpicks rubberen interdentale rager verwijdert effectief tandplak op een zachte manier. Ze stimuleren en masseren tegelijkertijd het tandvlees. Zachte rubberen 2TH Flexpicks verwijderen tandplak effectief op een zachte manier. Tegelijkertijd stimuleren en masseren ze het tandvlees. 2TH Flexpicks zijn eenvoudig aan te brengen en passen gemakkelijk tussen tanden en kiezen. Ze ...

2TH Flexpicks Rubberen Interdentale Borsteltjes - 50st

De zachte 2TH Flexpicks rubberen interdentale rager verwijdert effectief tandplak op een zachte manier. Ze stimuleren en masseren tegelijkertijd het tandvlees.

Zachte rubberen 2TH Flexpicks verwijderen tandplak effectief op een zachte manier. Tegelijkertijd stimuleren en masseren ze het tandvlees. 2TH Flexpicks zijn eenvoudig aan te brengen en passen gemakkelijk tussen tanden en kiezen. Ze splinteren of knappen niet als stokjes en bevatten geen draden, waardoor je tanden niet beschadigd raken. 2TH Flexpicks helpen effectief om ontstekingen van het tandvlees (gingivitis) te verminderen. Wordt geleverd met een handige, hygiënische reisetui, perfect om mee te nemen.

 

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Steek de 2TH Flexpicks recht tussen je tanden. Maak zachte heen- en weergaande bewegingen. Forceer niet in kleine ruimtes.

Overig

Vrij van-kenmerk op etiket/verpakking

Vrij van latex ( rubber )

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Roland Niekamp op 10 April 2024
    Prima
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking