Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Oil Reflections Luminous Shampoo - 250ml

20% sale
Wella Wella Oil Reflections Luminous Shampoo - 250ml
Productomschrijving
Wella WPC Oil Reflections Luminous Shampoo - 250ml De Wella WPC Oil Reflections Luminous Shampoo biedt een luxe reinigingservaring die doordrenkt is met voedende oliën voor stralend en gezond uitziend haar. Deze shampoo is ontworpen om het haar op milde wijze te reinigen terwijl het de natuurlijke glans en vitaliteit herstelt. Belangrijkste kenmerken: Verrijkt met oliën: De formule is verrijkt met kostbare oliën zoals macadamia, avocado...

Wella WPC Oil Reflections Luminous Shampoo - 250ml

De Wella WPC Oil Reflections Luminous Shampoo biedt een luxe reinigingservaring die doordrenkt is met voedende oliën voor stralend en gezond uitziend haar. Deze shampoo is ontworpen om het haar op milde wijze te reinigen terwijl het de natuurlijke glans en vitaliteit herstelt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verrijkt met oliën: De formule is verrijkt met kostbare oliën zoals macadamia, avocado en vitamine E, die diep doordringen in het haar om het te voeden, te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  • Luminous effect: De shampoo laat het haar glanzen met een prachtige lichtreflectie, waardoor het er levendig en stralend uitziet.

  • Milde reiniging: Deze shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze, zonder de natuurlijke oliën te strippen, waardoor het haar zacht en gezond blijft aanvoelen.

  • Zintuiglijke ervaring: De heerlijke geur en luxe textuur zorgen voor een verwenmoment onder de douche, waardoor je haar niet alleen wordt gereinigd maar ook wordt verwend.

  • Geschikt voor alle haartypes: De Wella WPC Oil Reflections Luminous Shampoo is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks worden gebruikt om het haar te reinigen, te versterken en te laten stralen.

  • Professionele kwaliteit: Ontwikkeld door haarprofessionals en gebruikt in salons over de hele wereld, biedt deze shampoo een hoogwaardige verzorging die thuis kan worden ervaren.

Verwen je haar met de luxe verzorging van de Wella WPC Oil Reflections Luminous Shampoo en geniet van stralend en gezond haar met een prachtige glans. Gebruik in combinatie met de Wella Oil Reflections Luminous Conditioner voor optimale resultaten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking