Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Oil Reflections Luminous Oil - 100ml

21% sale
Wella Wella Oil Reflections Luminous Oil - 100ml
Productomschrijving
Wella Oil Reflections Luminous Oil - 100ml De Wella Oil Reflections Luminous Oil is een luxueuze haarolie die diep doordringt en het haar voedt, verzacht en laat glanzen. Verrijkt met macadamia- en avocado-oliën, biedt deze olie intensieve verzorging voor alle haartypes. Belangrijkste kenmerken: Intense hydratatie: De formule met macadamia- en avocado-oliën hydrateert het haar diep en herstelt de natuurlijke vochtbalans, waardoor het haa...

Wella Oil Reflections Luminous Oil - 100ml

De Wella Oil Reflections Luminous Oil is een luxueuze haarolie die diep doordringt en het haar voedt, verzacht en laat glanzen. Verrijkt met macadamia- en avocado-oliën, biedt deze olie intensieve verzorging voor alle haartypes.

Belangrijkste kenmerken:

  • Intense hydratatie: De formule met macadamia- en avocado-oliën hydrateert het haar diep en herstelt de natuurlijke vochtbalans, waardoor het haar zacht en soepel aanvoelt.

  • Prachtige glans: De olie laat het haar stralen en verbetert de natuurlijke glans, waardoor het er gezond en levendig uitziet.

  • Bescherming tegen beschadiging: Helpt het haar te beschermen tegen beschadiging door hitte van stylingtools en UV-stralen, waardoor het haar gezonder blijft.

  • Anti-frizz effect: Temt pluizig haar en maakt het glad en handelbaar, voor een zijdezachte afwerking.

  • Lichtgewicht formule: De olie heeft een lichte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen zonder het haar te verzwaren, waardoor het haar zacht en veerkrachtig blijft.

  • Veelzijdig gebruik: Kan worden gebruikt op zowel droog als vochtig haar, voor, tijdens en na het stylen, om het haar te voeden, te verzachten en te laten glanzen.

  • Subtiele geur: Heeft een aangename, subtiele geur die het haar verfrist en een luxe gevoel geeft.

Verwen je haar met de luxueuze verzorging van de Wella Oil Reflections Luminous Oil en geniet van zijdezacht, glanzend en gezond haar, elke dag weer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking