Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Oil Reflections Luminous Mask - 150ml

22% sale
Wella Wella Oil Reflections Luminous Mask - 150ml
Productomschrijving
Wella Oil Reflections Luminous Mask - 150ml Het Wella Oil Reflections Luminous Mask is een diep voedend haarmasker dat het haar intensief hydrateert en verzacht. Verrijkt met macadamia- en avocado-oliën, biedt dit masker een luxueuze behandeling voor alle haartypes. Belangrijkste kenmerken: Intensieve hydratatie: De formule dringt diep door in het haar en hydrateert intensief, waardoor droog en beschadigd haar weer zacht en soepel aanvoel...

Wella Oil Reflections Luminous Mask - 150ml

Het Wella Oil Reflections Luminous Mask is een diep voedend haarmasker dat het haar intensief hydrateert en verzacht. Verrijkt met macadamia- en avocado-oliën, biedt dit masker een luxueuze behandeling voor alle haartypes.

Belangrijkste kenmerken:

  • Intensieve hydratatie: De formule dringt diep door in het haar en hydrateert intensief, waardoor droog en beschadigd haar weer zacht en soepel aanvoelt.

  • Herstelt de glans: Verbetert de natuurlijke glans van het haar en laat het stralen, voor een gezonde en levendige uitstraling.

  • Verzachtende werking: Maakt het haar zijdezacht en makkelijk doorkambaar, waardoor het gemakkelijker te stylen is en minder gevoelig voor breuk.

  • Bescherming tegen beschadiging: Helpt het haar te beschermen tegen beschadiging door hitte van stylingtools en andere externe invloeden, waardoor het haar gezond blijft.

  • Anti-frizz effect: Temt pluizig haar en zorgt voor een gladde, glanzende afwerking zonder ongewenste flyaways.

  • Lichtgewicht formule: Ondanks de rijke voeding voelt het masker licht aan op het haar en laat het geen zwaar of vettig residu achter.

  • Diepe verzorging: Dringt door tot in de haarvezels en herstelt de natuurlijke elasticiteit en veerkracht van het haar, voor een gezonde groei en minder haarbreuk.

Verwen je haar met de luxueuze verzorging van het Wella Oil Reflections Luminous Mask en geniet van zijdezacht, glanzend en gezond haar, elke dag weer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking