Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Oil Reflections Luminous Conditioner - 200ml

20% sale
Wella Wella Oil Reflections Luminous Conditioner - 200ml
Productomschrijving
Wella Oil Reflections Luminous Conditioner - 200ml De Wella Oil Reflections Luminous Conditioner biedt intensieve verzorging voor alle haartypes. Verrijkt met macadamia- en avocado-oliën, hydrateert en voedt deze conditioner het haar diep, waardoor het zijdezacht en glanzend wordt. Belangrijkste kenmerken: Diepe hydratatie: De formule dringt diep door in het haar en hydrateert intensief, waardoor droog en beschadigd haar wordt hersteld en...

Wella Oil Reflections Luminous Conditioner - 200ml

De Wella Oil Reflections Luminous Conditioner biedt intensieve verzorging voor alle haartypes. Verrijkt met macadamia- en avocado-oliën, hydrateert en voedt deze conditioner het haar diep, waardoor het zijdezacht en glanzend wordt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Diepe hydratatie: De formule dringt diep door in het haar en hydrateert intensief, waardoor droog en beschadigd haar wordt hersteld en weer zacht aanvoelt.

  • Verbetert de glans: Het haar wordt gerevitaliseerd en krijgt een gezonde glans, waardoor het er levendig en stralend uitziet.

  • Ontklit en verzacht: Maakt het haar makkelijk doorkambaar en voorkomt klitten en knopen, voor soepel en zijdezacht haar.

  • Beschermt tegen beschadiging: Helpt het haar te beschermen tegen beschadiging door stylingtools en andere externe invloeden, waardoor het haar gezond blijft.

  • Anti-frizz effect: Temt pluizig haar en zorgt voor een gladde, glanzende afwerking zonder ongewenste flyaways.

  • Lichtgewicht formule: Ondanks de rijke voeding voelt de conditioner licht aan op het haar en laat het geen zwaar of vettig residu achter.

  • Verzorgt zonder te verzwaren: Geeft het haar de nodige voeding en verzorging zonder het te verzwaren, voor een natuurlijk en luchtig resultaat.

Verwen je haar met de luxueuze verzorging van de Wella Oil Reflections Luminous Conditioner en geniet van zijdezacht, glanzend en gezond haar, elke dag weer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking