Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Nutricurls Detangling Conditioner - 200ml

21% sale
Wella Wella Nutricurls Detangling Conditioner - 200ml
Productomschrijving
Wella Nutricurls Detangling Conditioner - 200ml De Wella Nutricurls Detangling Conditioner is een voedende en ontwarrende conditioner die speciaal is ontwikkeld voor krullend en golvend haar. Verrijkt met tarwezemelolie en jojoba-olie, biedt deze conditioner diepe hydratatie en verzorging, terwijl het helpt bij het ontwarren van klitten en knopen, waardoor je krullen zacht en handelbaar worden. Belangrijkste kenmerken: Diepe hydratatie: De...

Wella Nutricurls Detangling Conditioner - 200ml

De Wella Nutricurls Detangling Conditioner is een voedende en ontwarrende conditioner die speciaal is ontwikkeld voor krullend en golvend haar. Verrijkt met tarwezemelolie en jojoba-olie, biedt deze conditioner diepe hydratatie en verzorging, terwijl het helpt bij het ontwarren van klitten en knopen, waardoor je krullen zacht en handelbaar worden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Diepe hydratatie: De rijke formule dringt diep door in het haar om droogheid en dorheid te hydrateren en te herstellen, waardoor krullen zacht en soepel worden.

  • Ontwart en vergemakkelijkt styling: De conditioner helpt bij het ontwarren van klitten en knopen, waardoor het haar gemakkelijker te kammen en te stylen is.

  • Definieert en versterkt: Het helpt de natuurlijke vorm en structuur van krullen te verbeteren, waardoor ze veerkrachtiger, beter gedefinieerd en minder vatbaar voor breuk zijn.

  • Vermindert pluis: Het verzachtende effect van de conditioner helpt pluizigheid te verminderen en zorgt voor gladde, glanzende krullen met een gezonde uitstraling.

  • Beschermt tegen beschadiging: Verrijkt met antioxidanten en voedingsstoffen, helpt de conditioner het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en voorkomt het verdere beschadiging.

  • Verbetert de veerkracht: De formule versterkt de haarstructuur en verbetert de elasticiteit, waardoor krullen veerkrachtiger worden en hun natuurlijke vorm behouden.

Geniet van zachte, ontwarde en prachtig gedefinieerde krullen met de Wella Nutricurls Detangling Conditioner.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking