Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask - 145ml

22% sale
Wella Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask - 145ml
Productomschrijving
Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask - 145ml Het Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask is een diep voedend en volumiserend masker dat speciaal is ontwikkeld voor fijn haar dat extra volume en body nodig heeft. Verrijkt met invigo-blend-technologie en katoenextract, hydrateert en versterkt dit masker het haar van binnenuit, waardoor het voller en veerkrachtiger wordt. Belangrijkste kenmerken: Volume versterking: De formule is ontworpen o...

Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask - 145ml

Het Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask is een diep voedend en volumiserend masker dat speciaal is ontwikkeld voor fijn haar dat extra volume en body nodig heeft. Verrijkt met invigo-blend-technologie en katoenextract, hydrateert en versterkt dit masker het haar van binnenuit, waardoor het voller en veerkrachtiger wordt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Volume versterking: De formule is ontworpen om fijn haar te versterken en te verlevendigen, waardoor het meer volume en body krijgt voor een vollere look.

  • Hydratatie: Verrijkt met invigo-blend-technologie en katoenextract, biedt dit masker diepe hydratatie en voeding aan het haar, waardoor het zacht en soepel aanvoelt.

  • Versterkt haarstructuur: Het masker dringt diep door in de haarvezels en versterkt de haarstructuur van binnenuit, waardoor het haar sterker en resistenter wordt tegen breuk en beschadiging.

  • Geeft glans: Het masker geeft het haar een mooie glans en een gezonde uitstraling, waardoor het er levendig en stralend uitziet.

  • Verbeterde styling: Door het toevoegen van volume en body aan het haar, vergemakkelijkt dit masker het stylen en creëren van verschillende kapsels, waardoor het haar beter handelbaar wordt.

  • Langdurige resultaten: Bij regelmatig gebruik helpt dit masker om het volume en de veerkracht van het haar te behouden, waardoor het er dag na dag voller en levendiger uitziet.

Geef fijn haar een boost van volume en body met het Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask voor een vollere, levendige look die de hele dag aanhoudt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking