Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo - 250ml

22% sale
Wella Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo - 250ml
Productomschrijving
Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo - 250ml De Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo is speciaal ontworpen om fijn haar meer volume en vitaliteit te geven. Deze shampoo reinigt mild en versterkt het haar zonder het te verzwaren, waardoor het haar voller en levendiger aanvoelt. Belangrijkste kenmerken: Volume versterking: De formule is verrijkt met ingrediënten die specifiek zijn gekozen om fijn haar te versterken en volume t...

Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo - 250ml

De Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo is speciaal ontworpen om fijn haar meer volume en vitaliteit te geven. Deze shampoo reinigt mild en versterkt het haar zonder het te verzwaren, waardoor het haar voller en levendiger aanvoelt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Volume versterking: De formule is verrijkt met ingrediënten die specifiek zijn gekozen om fijn haar te versterken en volume te geven, waardoor het haar er voller en dikker uitziet.

  • Milde reiniging: Deze shampoo reinigt het haar op milde wijze zonder het te strippen van natuurlijke oliën, waardoor het haar zacht en gehydrateerd blijft.

  • Verfrissend: De verfrissende formule revitaliseert de hoofdhuid en laat een aangename geur achter op het haar.

  • Body en veerkracht: Na gebruik voelt het haar voller en veerkrachtiger aan, waardoor het gemakkelijker te stylen is en langdurig volume behoudt.

  • Geschikt voor dagelijks gebruik: Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan worden gebruikt in combinatie met andere haarverzorgingsproducten voor optimale resultaten.

Geef fijn haar een boost van volume en vitaliteit met de Wella WPC Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo voor een vollere en levendigere uitstraling.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking