Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Wella Invigo Sun Cleansing Shampoo - 250ml

19% sale
Wella Wella Invigo Sun Cleansing Shampoo - 250ml
Productomschrijving
Wella Invigo Sun Cleansing Shampoo - 250ml De Wella Invigo Sun Cleansing Shampoo is een milde reinigende shampoo die speciaal is ontwikkeld om het haar te beschermen en te herstellen na blootstelling aan de zon, zee en chloorwater. Deze shampoo verwijdert effectief resten van zout, chloor en andere onzuiverheden, terwijl het haar gehydrateerd en gevoed wordt. Belangrijkste kenmerken: Diepe reiniging: De formule reinigt het haar diep en ver...

Wella Invigo Sun Cleansing Shampoo - 250ml

De Wella Invigo Sun Cleansing Shampoo is een milde reinigende shampoo die speciaal is ontwikkeld om het haar te beschermen en te herstellen na blootstelling aan de zon, zee en chloorwater. Deze shampoo verwijdert effectief resten van zout, chloor en andere onzuiverheden, terwijl het haar gehydrateerd en gevoed wordt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Diepe reiniging: De formule reinigt het haar diep en verwijdert effectief resten van zout, zand, chloor en andere onzuiverheden die zich kunnen ophopen na blootstelling aan de zon en het zwembad.

  • Hydraterend en voedend: De shampoo is verrijkt met hydraterende ingrediënten die het haar voeden en hydrateren, waardoor het zacht, soepel en glanzend blijft.

  • Bescherming: Deze shampoo beschermt het haar tegen schade veroorzaakt door de zon, UV-stralen en andere omgevingsfactoren, waardoor het haar gezond en sterk blijft.

  • Verfrissend: De verfrissende formule revitaliseert de hoofdhuid en laat een aangename geur achter op het haar.

  • Geschikt voor dagelijks gebruik: Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en kan gebruikt worden door het hele gezin om het haar te reinigen en te beschermen na blootstelling aan de zon en andere omgevingsfactoren.

Geef je haar de verzorging die het nodig heeft na blootstelling aan de zon en het zwembad met de Wella Invigo Sun Cleansing Shampoo voor schoon, gehydrateerd en beschermd haar.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking