Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

WPWella Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask - 500mlC Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask - 500ml

21% sale
Wella WPWella Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask - 500mlC Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask - 500ml
Productomschrijving
Wella Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask - 500ml Het Wella Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask is een intensief voedend haarmasker dat droog en gestrest haar diep hydrateert en voedt. De luxueuze formule is verrijkt met vitamines en voedende ingrediënten om het haar te herstellen, te versterken en te revitaliseren, waardoor het zijdezacht en gezond aanvoelt. Belangrijkste kenmerken: Intensieve voeding: Het haarmasker dringt diep door in ...

Wella Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask - 500ml

Het Wella Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask is een intensief voedend haarmasker dat droog en gestrest haar diep hydrateert en voedt. De luxueuze formule is verrijkt met vitamines en voedende ingrediënten om het haar te herstellen, te versterken en te revitaliseren, waardoor het zijdezacht en gezond aanvoelt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Intensieve voeding: Het haarmasker dringt diep door in het haar om intensieve voeding te bieden, waardoor droog en beschadigd haar wordt hersteld en gerevitaliseerd.

  • Hydraterend: De formule hydrateert het haar intensief en helpt vocht vast te houden, waardoor het haar zijdezacht en soepel wordt.

  • Herstellend: Het masker helpt beschadigd haar te herstellen en te versterken, waardoor het haar er gezonder en sterker uitziet en minder snel afbreekt.

  • Verzachtend: Het haarmasker heeft een verzachtend effect op het haar, waardoor het gemakkelijk doorkambaar wordt en pluis wordt verminderd.

  • Beschermend: Het masker beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals hitte, UV-stralen en vervuiling, en helpt kleurvervaging te voorkomen.

Geef je haar de ultieme verzorging met het Wella Invigo Nutri-Enrich Nourishing Mask voor zacht, gezond en stralend haar, elke keer dat je het gebruikt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking