Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella WPC Invigo Cr Warm Blonde Conditioner - 200ml

20% sale
Wella Wella WPC Invigo Cr Warm Blonde Conditioner - 200ml
Productomschrijving
Wella WPC Invigo Color Brilliance Warm Blonde Conditioner - 200ml De Wella WPC Invigo Color Brilliance Warm Blonde Conditioner is speciaal ontworpen voor warm blond haar om de levendigheid en glans te behouden. Deze conditioner is verrijkt met antioxidanten en UV-filters om de kleur te beschermen tegen vervaging en om het haar te hydrateren en te voeden. Belangrijkste kenmerken: Kleurverzorging: De formule is speciaal ontwikkeld om de leve...

Wella WPC Invigo Color Brilliance Warm Blonde Conditioner - 200ml

De Wella WPC Invigo Color Brilliance Warm Blonde Conditioner is speciaal ontworpen voor warm blond haar om de levendigheid en glans te behouden. Deze conditioner is verrijkt met antioxidanten en UV-filters om de kleur te beschermen tegen vervaging en om het haar te hydrateren en te voeden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleurverzorging: De formule is speciaal ontwikkeld om de levendigheid van warm blond haar te behouden en te versterken, waardoor de kleur langer mooi blijft.

  • Hydraterend: Deze conditioner hydrateert het haar diep en helpt het vocht vast te houden, waardoor het haar zacht en soepel aanvoelt.

  • Kleurbescherming: Verrijkt met antioxidanten en UV-filters, beschermt deze conditioner het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vervuiling, om kleurvervaging te voorkomen.

  • Glanzende afwerking: De conditioner zorgt voor een stralende glans en een zijdezachte afwerking, waardoor het haar er gezond en levendig uitziet.

  • Verzachtend: Het product heeft een verzachtend effect op het haar, waardoor het gemakkelijk doorkambaar wordt en pluis wordt verminderd.

Geef warm blond haar de perfecte verzorging en bescherming met de Wella WPC Invigo Color Brilliance Warm Blonde Conditioner voor een levendige kleur en stralend haar, elke dag weer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking